راه اندازی آزمایشگاه مرجع برنج چای و زیتون در گیلان
وی با بیان اینکه روزانه با انواع و اقسام کالاهای دارای استاندارد مواجه هستیم، افزود: نظام آفرینش خداوند نیز دارای استاندارد است و دخالت و تعرض انسان به محیط زیست و منابع طبیعی گاهی این استانداردها را از بین می برد. رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، گیلان را یک استان حساس دانست و تصریح کرد: ایران سرزمینی پهناور است، به گونه ای که هر استان خاصیت خاص خودش را دارد لذا موقعیت جغرافیایی و آب و هوا و اقلیم گیلان را حساس می کند. پیروزبخت برنج، چای و زیتون گیلان را در کشور و دنیا بی نظیر و شناختهشده دانست و عنوان کرد: وجود سازمان ملی استاندارد کمک می کند تا ظرفیت های استان ها شناسایی شود و خوشبختانه امروز یک کشاورزی نمونه در دنیا داریم و بسیاری از استانداردهای غذایی را تعیین می کنیم.
وی با بیان اینکه حمایت از کیان تولیدکنندگان اولویت استاندارد است، گفت: استانداردهای بین المللی ایران به واسطه تولیدکنندگان کشاورزی و صنعتی ما ایجاد و تبدیل به الگو شده است لذا استاندارد تنها برای یک سازمان اهمیت ندارد و آحاد جامعه بشری از آن بهره می برند. رئیس سازمان ملی استاندارد، از کاهش اعتبارات این سازمان طی سال های گذشته خبر داد و یادآور شد: مجموعه همکاران سازمان استاندارد مدیریت جهادی را مدنظر قرار داده و اقدام به اتمام پروژه های عمرانی در کشور کرده اند که اداره استاندارد لاهیجان یکی از آنهاست.
وی با بیان اینکه دنیا باید مرجعیت استاندارد برنج، چای و زیتون را بشناسد، گفت: کلیه تولیدکنندگان و پژوهشگران این سه محصول باید در این مرجعیت باشند. داریوش اشکانی پور، مدیرکل استاندارد گیلان نیز، با اشاره به آغاز عملیات احداث اداره استاندارد لاهیجان در سال ۸۹، اظهار کرد: این اداره واحدهای تولیدی شرق گیلان را پوشش می دهد. وی نشان استاندارد را یک نماد ملی دانست و یادآور شد: همانگونه که شاخص های استاندارد پیشرفت می کند، نظام جعل و تقلب نیز به روز می شود و این مساله در نظارت های سطح بازار قابل مشاهده است. مدیرکل استاندار گیلان خواستار همکاری واحدهای تولیدی در شناسایی محصولات غیراستاندارد و جعلی شد و اضافه کرد: باید بازار را از وجود محصولات غیراستاندارد پاک کنیم.