محمدعلی عزیزمحمدی به واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال اشاره کرد و افزود: نوسازی و راه‌اندازی این واحدها یکی از شاخص‌های کاری پیش روی شرکت شهرک‌های صنعتی است. وی افزود: دولت در قالب احیای واحدهای تولیدی مشکل‌دار اعتبارات خوبی را بدین منظور تخصیص داد که تاکنون یک هزار و ۳۰۰ واحد به چرخه تولید بازگشته‌اند. معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تاکید کرد: در استان ایلام نیز همین برنامه از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت دنبال می‌شود و امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته یا واحد راکد نداشته یا کمترین تعداد را داشته باشیم.

عزیزمحمدی عنوان کرد: برای توسعه و گسترش شهرک‌های صنعتی که بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت است با حمایت استاندار ایلام و مدیران استانی زیرساخت‌های مناسبی فراهم شده و حرکت‌های خوبی در حال شکل‌گیری است. وی افزود: با توجه به مرزی بودن استان ایلام، صادرات غیر نفتی به عراق فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاری در استان ایلام فراهم و همکاری‌های متقابلی وجود دارد و با توجه به وجود سرمایه‌های مادر نظیر پتروشیمی، پالایشگاه و صنعت سیمان همچنین وجود بازارهای صادراتی می‌توان رونق خوبی در این صنایع داشته باشیم. عزیزمحمدی یادآور شد: این صنایع بزرگ زنجیره صنایع کوچکتری را به همراه خود دارد که با توجه به استقبال و حمایت‌های موجود امیدواریم شاهد سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بیشتری باشیم. وی با بیان اینکه مدیریت استان از تجربیات خوبی برخوردار است، گفت: امیدواریم صنعتگران و کارآفرینان بومی و غیر بومی استان حمایت مدیران استانی از تولید در بخش صنعت را لمس کرده و شاهد توسعه و پیشرفت خوبی در آینده نزدیک باشیم.

عزیزمحمدی درخصوص اعتبارات عمرانی استانی نیز گفت: با نگاه ویژه استاندار ایلام به حوزه صنعت، اعتبار قابل توجهی در زمینه تامین زیرساخت‌ها فراهم شده و برای احداث شهرک صنفی در استان به لحاظ تامین منابع مالی مورد نیاز مشکلی وجود ندارد و شاهد رشد خوبی خواهیم بود. وی اضافه کرد: با توجه به مستهلک شدن برخی از صنایع باید خط تولید آنها تغییر کند و با تکنیک روز حرکت کرده و حوزه بازار خود را حفظ کنند.