وی ادامه داد: با رویکرد حمایت از کالای داخلی اوضاع معیشت مردم بهتر می‌شود و اشتغال جوانان بهبود می‌یابد و به‌طور حتم حرکت در این مسیر بهبود کلی وضعیت اقتصادی کشور را به همراه خواهد داشت. مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین در مورد برنامه‌های این سازمان در راستای حمایت از کالای ایرانی در سال ۱۳۹۷ اعلام کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در سال جاری سه برنامه را به منظور حمایت از کالای ایرانی در دستور کار قرار خواهد داد که به ترتیب در بخش صادرات صنایع کوچک، مقوله سخت‌افزار و نرم‌افزاری و نیز فرهنگ‌سازی در میان مردم است. نجفی با اشاره به اینکه باید از طریق صادرات از توان تولید داخل به منظور ارزآوری به کشورهای هدف استفاده کرد، گفت: کشورهای همسایه به‌عنوان اصلی‌ترین کشورهای هدف در این رابطه شناسایی شده‌اند و با همکاری سازمان‌ها و نهادهای ذی ربط و در نظر گرفتن مشوق‌های صادراتی قصد داریم در این راستا گام برداریم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه به توسعه مباحث نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در راستای حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و افزود: مدیریت، آموزش و بهره‌گیری از تکنولوژی از سوی تولیدکنندگان از جمله مباحث اصلی مقوله توسعه نرم‌افزاری است که باید مورد توجه قرار گیرد. علاوه بر این بخشی از این وظیفه به دولت مربوط می‌شود تا فضای کسب و کار را مهیا کند و به این ترتیب سرمایه‌گذار و کارآفرین بتوانند به راحتی فعالیت‌های خود را انجام داده و زنجیره تامین و توزیع کامل شود.

وی ادامه داد: علاوه بر این باید بحث سخت‌افزاری و زیرساختی چه درون شهرک‌های صنعتی و چه بیرون از آن حل شود و مشکلات مربوط به آب، برق، گاز، تجهیزات، نوسازی صنایع و لجستیکی برطرف شود و از این طریق هزینه‌ تمام شده کالا کاهش یافته و تولیدکنندگان توان رقابت داشته باشند. نجفی فرهنگ‌سازی در میان مردم در راستای ایجاد تعصب نسبت به حمایت از کالای ایرانی را سومین برنامه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی اعلام کرد و گفت: زمانی که چنین مساله‌ای مد نظر قرار می‌گیرد باید بدانیم که یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما همین موضوع است و راه حل نجات کشور را باید در حمایت از کالای ایرانی جست‌وجو کنیم، چرا که بدون تحقیق و بررسی چنین مساله‌ای مطرح نشده است.