شوالیه اروپا، سفیر حسن نیت   در بحران قرن جهان شد

مقوله مدیریت استراتژیک از تخصص‌ها و مهارت‌های او است اما در زمینه صنعت غذا نیز با توجه به تلاش فراوان در این زمینه و ارائه مقالات مختلف و تحقیق و مطالعه درخصوص صنعت غذا مهارت‌های زیادی کسب کرده و برنامه‌ریزی و تدوین راهکارهای مختلف در راه‌اندازی خط تولید محصولات غذایی و راهبری آن در طول مسیر تولید و وارد کردن محصولات مختلف جدید به بازار نیز از جمله امور کاری و تخصص‌های او است.

با چنین رزومه‌ای هیات داوران پنج‌‌گانه پروژه سفیر حسن نیت در بحران قرن جهان، مرکب از سازمان ملل متحد، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی اکو، نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر و نیز کمپین ایران همدل، دکتر مهدی کریمی تفرشی را از میان کاندیداهای دیگر این سمت، انتخاب و معرفی کرده است. دکتر مهدی کریمی تفرشی همچنین عضو مجموعه جهش تولید گام دوم انقلاب اسلامی است که مفتخر به کسب عنوان سفیر حسن نیت در بحران قرن جهان شده است.

در این بین دریافت نشانه شوالیه اروپا، دریافت گواهینامه مدیریت UNIDO از نمایندگی سازمان ملل در ایران، دریافت نشان جهادگر برتر خودکفایی از ریاست جمهوری و دریافت تندیس و نشان‌ها و جوایز مختلف از همایش‌ها و جشنواره‌ها از مهم‌ترین موفقیت‌های دیگری است که دکتر مهدی کریمی تفرشی موفق به دریافت آنها شده است. بیستم خردادماه در مراسمی با حضور مقامات سازمان‌های بین‌المللی و نیز میهمانانی از ستاد ملی مقابله با کرونا، لوح پاسداشت وی در شبکه بین‌المللی موزه‌های صلح، دارای مقام مشورتی شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، نصب و تاسیس می‌شود. نکته مهم اینکه در هر یک از چهل شعبه این مرکز بین‌المللی و در کشورهای مختلف، نمونه‌ای از این قاب برای بزرگداشت این نیکوکار، قرار گرفته و نگهداری خواهد شد.

 از دیگر مراسمی که برای تجلیل و تقدیر از این شوالیه اروپا در صنعت غذای ایران، برگزار می‌شود باید به سمیناری اشاره کرد که بیست و هفتم خردادماه در مقر فرهنگی اتحادیه اروپا، با حضور مقامات نهادهای بین‌المللی برپا خواهد شد. لایسنس دکترین دفتر کل گام دوم اواخر اردیبهشت‌ماه با حضور نمایندگان ذی‌ربط سازمان ملل متحد در تهران برگزار شد و در این جلسه ضمن بررسی چگونگی انتخاب سفیر بحران قرن، بر اختصاص کل درآمد این بخش برای کاهش خطرات ناشی از ویروس کرونا در سطح جهانی و همکاری کشورهای جهان برای تدوین برنامه‌ای مدون برای همکاری در بحران‌های این‌چنینی، تاکید شد. قرارگاه گام دوم، کریدور اپیدمولوژی پیشگیری و درمان تهاجمات روانی و زیستی و سایبری است.

کریمی تفرشی در این باره در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با بیان اینکه کرونا مهمان ناخوانده‌ای برای تمامی کشورهای جهان بود، گفت: ایران به‌صورت داوطلبانه و در روزهایی که چین به شدت درگیر بیماری بود به این کشور کمک کرد.

وی با بیان اینکه با شیوع کرونا در کشور به تمامی مراکز تحقیقاتی دستوراتی برای تحقیق بر روی این بیماری داده شد، افزود: پس از مدت کوتاهی ایران توانست کیت‌های تشخیص بیماری را تولید کند و این در حالی است که اروپا درگیر نابسامانی‌های ناشی از بیماری شد. وی ادامه داد: در وضع بحرانی ناشی از کرونا جامعه جهانی و ما خواستار آن بودیم که تحریم‌های علیه کشورمان لغو شود اما نه‌تنها این تحریم‌ها کاهش نیافت بلکه در مواردی تحریم‌های دیگری نیز افزوده شد. سفیر حسن نیت سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: امروز تنها راهکار مقابله با تحریم‌ها پیروی از الگوی اقتصاد مقاومتی و استفاده از جوانان تحصیل کرده است، زیرا در حال حاضر ایران شرکت‌های دانش‌بنیان فراوانی دارد که می‌توانند موتور تقویت صنعت باشند.