تکمیل اورهال‌ هزار و ۴۰۰ اتوبوس تا پایان سال

شماره روزنامه: ۶۰۱۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۷۲۹۲۵ شهری

سید‌محمد آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه قرارداد اورهال‌ هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در سال گذشته منعقد شده بود، اظهار کرد: قرار بر این بود طی دو سال این اتوبوس‌‌‌ها اورهال شوند و به ناوگان برگردند. وی با اعلام اینکه بیش از ۵۰۰ دستگاه تاکنون اورهال شده و بازسازی بقیه نیز امسال تکمیل خواهد شد، تصریح کرد: در روزهای پایانی سال قبل با احتساب اتوبوس‌‌‌های اورهال شده و اتوبوس‌‌‌های نو، تعداد دستگاه‌‌‌های فعال ناوگان ۲هزار و ۵۰۰ دستگاه بود.

آقامیری با بیان اینکه سیستم سرمایشی برخی اتوبوس‌‌‌ها کاملا از بین رفته بود و قابلیت نوسازی نداشت، یادآور شد: بنای ما بر این بود که اتوبوس‌‌‌های نو جایگزین این اتوبوس‌‌‌ها شوند. حتی سیستم سرمایشی تعدادی از اتوبوس‌‌‌های اورهال‌شده قابلیت تعمیر نداشت که این موارد با اتوبوس‌‌‌های جدید جایگزین خواهند شد.

عضو کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه سیستم گرمایشی این اتوبوس‌‌‌ها سالم است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این اتوبوس‌‌‌ها در تابستان قابلیت استفاده ندارند، در فصول سرد مورد استفاده قرار خواهند گرفت؛ در واقع اتوبوس‌‌‌هایی که سیستم سرمایشی معیوب دارند، کنار گذاشته می‌‌‌شوند اما به طور کامل از رده خارج نخواهند شد.

وی ادامه داد: چند متروباس در سطح شهر فعال بود که با توجه به اینکه سیستم سرمایشی ضعیفی داشتند و مطابق با وضعیت آب و هوایی تهران طراحی نشده‌اند، در فصل تابستان قابلیت استفاده ندارند.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن