امکان صادرات ۱۰ میلیارد دلاری مس

شماره روزنامه: ۵۷۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۵۹۱۹۷ شرکت ها

رئیس انجمن مس ایران گفت: توسعه صنعت مس و حمایت از طرح‌‌‌های توسعه‌‌‌ای این حوزه می‌تواند ارزآوری ۱۰ میلیارد دلاری برای کشور به دنبال داشته باشد. «بهرام شکوری» در گفت‌‌‌وگو با «ایرنا» با بیان اینکه فلز مس آینده بسیار درخشانی دارد، افزود: جهت‌‌‌گیری جهان برای استفاده از نوآوری‌‌‌های جدید، استفاده از ماده معدنی مس را تا سال ۲۰۵۰ به چهار برابر میزان فعلی خواهد رساند.

وی گفت: امروز سمت و سوی دنیا به این سمت است که سرمایه‌گذاری‌‌‌های اساسی در حوزه اکتشاف، فرآوری و حتی صنایع پایین‌‌‌دستی مس و صنایع های‌تک داشته باشد.

این مقام صنفی معتقد است که مس می‌تواند ارزآوری ۱۰میلیارد دلاری برای کشور به دنبال داشته باشد و حتی می‌توانیم سالانه بیش از یک میلیون تن کاتد تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا همت بالایی را از سوی شرکت ملی مس شاهد هستیم و در کنار آن، بخش خصوصی نیز فعالیت خوبی را آغاز کرده است، به‌‌‌طوری که در تولید کاتد، سهم بخش خصوصی هر روز در حال افزایش است.

شکوری ادامه داد: در صورتی که شورای سیاستگذاری در خصوص مس و زنجیره آن (هرچند به صورت مشورتی) شکل بگیرد و دولت نیز در سیاستگذاری‌‌‌های خود حمایت کافی از این صنعت انجام دهد، اتفاقات خوبی را در آینده نزدیک در این حوزه شاهد خواهیم بود. رئیس انجمن مس ایران تاکید کرد: هرگونه سیاستگذاری، این حوزه را متاثر می‌کند و باید به سمتی برویم که حمایت‌‌‌های همه‌‌‌جانبه از برنامه‌‌‌های توسعه‌‌‌ای مس در کشور انجام شود. رئیس انجمن مس ایران ابراز امیدواری کرد ارتباطاتی که اکنون با کشورهایی نظیر چین و عربستان شکل گرفته به دیگر کشورها نیز توسعه یابد که در این صورت می‌توانیم به فناوری‌‌‌های روز صنعتی دستیابی داشته باشیم و به‌‌‌جای تولید و صادرات کاتد مس، آن را به ماده‌‌‌ای با ارزش‌‌‌افزوده بالاتر تبدیل کنیم یا در راستای تولید محصولات سبز معدنی گام برداریم. وی اظهار کرد: رئیس‌‌‌جمهوری بر انجام اقدامات از سوی دولت و دستگاه‌‌‌ها با مشورت بخش خصوصی توصیه و تاکید دارد و متصدیان امر باید به این مهم و همچنین اجرای قانون توجه و جدیت داشته باشند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن