وی در همین خصوص ادامه داد: «در خصوص تلویزیون تقریبا به تامین نیاز بازار خواهیم رسید. نیاز بازار حدود ۲میلیون دستگاه است که یک میلیون و ۸۰۰ دستگاه تولید داشتیم. در بخش کولر گازی فاصله تولید و مصرف همچنان حفظ شده و از ۸۰۰‌هزار دستگاهی که نیاز کشور است حدود ۲۵۰‌هزار دستگاه تولید کولر گازی در کشور بوده است. کالا‌‌‌های قاچاق‌‌‌پذیر در اولویت دفتر لوازم خانگی بوده تا بتوانیم با افزایش تولید به مقابله با کالای قاچاق بپردازیم.» این مسوول دولتی صنعت لوازم خانگی در مورد تعداد واحدهای صنعتی فعال نیز گفت: «تعداد واحد‌‌‌های فعال ما حدود ۶۰۰ واحد است که تولیدکننده لوازم خانگی هستند.»

شکراللهی در ادامه درخصوص وضعیت سرمایه در گردش این صنعت نیز صحبت کرد و گفت: «با توجه به اینکه صنعت لوازم خانگی رو به رشد است و خطوط تولید جدید راه‌اندازی می‌شود و توسعه پیدا می‌کند، حدود ۲۷ خط جدید تولید داشتیم. ۱۰ خط تولید در یخچال، ۶ خط تولید در بخش لوازم خانگی کوچک، ۴ خط تولید در ماشین لباسشویی، ۳ خط در ماشین ظرفشویی و یک خط در تولید تلویزیون داشتیم که همه آنها نیازمند سرمایه‌گذاری و انتقال منابع مالی است. در این زمینه نامه‌‌‌ای از طرف وزیر صنعت برای تامین مالی صنعت لوازم خانگی فرستاده شد و حدود ۸ همت مبلغ درخواستی از وزارت صنعت است و جلسات خوبی با بانک مرکزی داشتیم. پیش‌بینی این است که همکاری‌‌‌ها توسعه پیدا کند و تامین مالی به دست تولیدکنندگان برسد تا رشد تولید در سال ۱۴۰۲ هم ادامه پیدا کند.»

مدیرکل دفتر لوازم خانگی وزارت صمت دربخش بعدی درخصوص شرایط تامین مواد اولیه نیز گفت: «در خصوص تامین مواد اولیه بیشتر در حوزه مواد فولادی و ورق سرد، مشکل وجود دارد. طبق برآورد‌‌‌ها حدود ۴۰‌هزار تن نیاز صنعت لوازم خانگی است که حدود ۱۵‌هزار تن تامین می‌شود. این فاصله را باید به طریقی پوشش دهیم. درخواست ما این است  خط تولید جدیدی توسط خود صنعت لوازم خانگی با همکاری شرکت‌های فولادی ایجاد شود و در چند سال آینده این خلأ را پوشش دهیم.» شکراللهی در پایان گفت: «وقتی که ما از بورس‌کالا نتوانیم نیاز را برطرف کنیم، تولیدکنندگان به سمت بازار آزاد می‌‌‌روند که در بلندمدت به ضرر تولید لوازم خانگی است و باید به این سمت برویم که در کنار خطوط جدید تولید، از طریق همکاری با سازمان توسعه تجارت، از تامین‌کننده خارجی هم با قیمت مناسب وارد کنیم.»