منعی برای ورود سیمان به بورس کالا وجود ندارد
در این جلسه مدیران عامل کارخانههای سیمان در دفاع از حقوق تولیدکنندگان سیمان ضمن ابراز نگرانی شدید از نوسانات بازار که تهیه اقلام اصلی و مواد مورد نیاز تولید را با توجه به تورم قیمتها با مشکلات عدیده ای همراه کرده و عرصه را برای تولید هر روز تنگ تر از قبل میکند، تاکید کردند همچنین روند کنونی هزینههای گزافی را بر دوش واحدهای تولیدی تحمیل کرده است که با ادامه این روند و عدم چاره اندیشی از سوی مسوولان چرخ تولید قطعا به مشکلات جدی برخواهد خورد.
تولیدکنندگان سیمان خواستار توجه ویژه دست اندرکاران در رفع موانع و نیز افزایش عادلانه قیمت برای حمایت از صنعتگران تا سر حد امکان شدند.
آنها در ادامه با ارائه آمارهایی که نشانگر رشد شدید هزینههای وارده بر تولید بود به تشریح موانع جاری در این زمینه پرداختند و گفتند اگر برای تهدیدهای مطرح شده راهکاری اندیشه نشود شرکتهای تولیدکننده سیمان جهت ادامه حیات ناچار به ارائه محصولات خود در بازار بورس کالا و خدمات برای فروش خواهند بود.
عباس تابش نیز ضمن اذعان به مشکلات موجود و تایید موانع مطروحه از متولیان این صنعت خواستار بررسی و تبیین راهکارهایی جهت کنترل قیمتها بر اساس مصوبات قانونی و رفع کمبود این فرآورده و جلوگیری از رشد بی رویه قیمتها در بازار شد.
وی با بیان این نکته که همه میدانیم صنعت سیمان در مقایسه با دیگر صنایع به نسبت به دشواریهای تولید از سوددهی کمتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: با توجه به خط مشی این سازمان که حمایت از تولید و مصرف را دنبال میکند، امیدواریم در سیاستهای قیمت گذاری و تعامل با مجمع امور صنفی صنعت سیمان با تصمیمات کارشناسانه تدابیری اتخاذ شود که نتایج مثبت حاصل از آن همزمان ابتدا منافع تولیدکننده و در ادامه رضایت مصرفکننده را شامل شود.
تابش در ادامه افزود: با توجه به اظهارات و تشریح مشکلات و موانع تولید در صنعت سیمان منعی برای ورود تولیدکنندگان این صنعت به بازار بورس کالا و خدمات وجود ندارد و کارخانههای سیمان میتوانند با رعایت موازین قانونی از این بستر نیز برای فروش محصولات خود اقدام کنند.