منابع ۲۸۰ هزار میلیاردی بانک توسعه تعاون تا دو ماه آینده
وی بر الزام رعایت استاندارد شاخص مصارف به منابع و حجم تسهیلات اعطایی بانک، به طرحهای تشویقی بانک در محور جذب منابع تاکید کرد.
رئیس هیاتمدیره بانک توسعه تعاون که از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با برخی مدیران استانی بانک در خصوص عملکرد مرحله پنجم طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری سخن میگفت، اظهار کرد: طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از مهمترین طرحهای ملی و تکلیفی بانک است که مرحله پنجم آن در همه استانها در حال انجام است و با نظارت و پشتیبانی واحدهای ستادی شرایطی ایجاد شده تا تکالیف ابلاغی به استانها با بیشترین اثربخشی در آمار تولید و اشتغال مناطق روستایی اجرایی شود.
فتاحی حضور بانک در طرحهای ملی را موجب اعتماد دستگاههای سیاستگذار اقتصادی کشور به این بانک دانست و افزود: فعالیت توسعهای بانک در سراسر کشور در سالهای اخیر منجر به اثربخشی و ارتقای شاخصهای اقتصادی مناطق شده و نقش بانک در تامین مالی طرحهای اشتغالزایی و تولیدی به نحو مناسبی اثبات شده و امید است با ایفای نقش بهینه همکاران در ادامه طرح اشتغال روستایی و دیگر طرحهای ملی، باور مسوولان و عموم جامعه به کارآمدی بانک تداوم یابد.
در ادامه سعید معادی، معاون بازاریابی و استانهای بانک توسعه تعاون ضمن تبیین عملکرد استانها در طرح اشتغال روستایی تصریح کرد: اجرای این طرح فرصتی برای بانک توسعه تعاون برای محرومیتزدایی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق روستایی بوده است و منابع قابلتوجهی به مناطق روستایی استانهای سراسر کشور اختصاص یافته و اثربخشی تسهیلات اعطایی بانک در رونق اقتصادی مناطق طی چهار مرحله نخستین قابل مشاهده است.
معادی با اشاره به اینکه عملکرد استانها در مرحله پنجم طرح به صورت مستمر رصد و نظارت میشود، افزود: اجرای صحیح و بهموقع طرح مستلزم هماهنگی مدیران استانی بانک با دستگاههای مسوول استانی در پذیرش طرحهای اشتغالزایی است و همچنین مطالعات دقیق منطقهای و شناسایی ظرفیتها میتواند در پیشبرد طرح موثر واقع شود.
حسن شریفی، معاون عملیات بانکی بانک توسعه تعاون در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از مهمترین مصادیق بانکداری توسعهای است که تجربیات و آموزههای طرح در دیگر فعالیتهای بانک نیز اثر مثبت داشته است.
وی افزود: کارنامه بانک در این طرح و دیگر طرحهای ملی بیانگر این است که در بانکداری توسعهای، علاوه بر مکانیزم تامین مالی و جریانهای دریافت و پرداخت، توجه به تحقق اهداف بالادستی از قبیل تولید و اشتغال حائز اهمیت است و اینگونه فعالیت بانکی فراتر از چارچوبهای بانکی و مالی و با نگاه راهبردی به توسعه اقتصادی مناطق معنا مییابد.