تثبیت جایگاه بیمه در اقتصاد نیازمند همراهی همه ارکان کشور است
رئیس کل بیمه مرکزی از مدیریت و ارزیابی ریسک بهعنوان یکی دیگر از ویژگیهای بیمه یاد کرد و افزود: این موضوع که به آن توجه کمتری شده است میتواند منشأ تحولات گستردهای در بخش تولید باشد. او با اشاره به مفهوم سرمایهگذاری در صنعت بیمه گفت: نگاه حاکم بر این موضوع بیشتر ناظر بر تامین هزینه برای جبران خسارتهاست؛ ولیکن با توجه به رویکرد دولت، جهتگیریهای سرمایهگذاری در صنعت نیز میتواند به سمت پروژههای بزرگ مانند مشارکت در ساخت کریدور شمال- جنوب و تامین مسکن حرکت کند تا بتواند سهمی در حل برخی از مشکلات داشته باشد. بهزادپور از پرداختن صنعت بیمه به سرمایهگذاری در بخش حملونقل بهعنوان یک فرصت نام برد و افزود: با گام گذاشتن در این مسیر، حرکت جدی برای افزایش ضریب نفوذ در کشور شروع میشود.
رئیس شورای عالی بیمه در بخش دیگری از سخنانش به تاثیر بیمههای زندگی و حملونقل بر امنیت سرمایهگذاران اشاره کرد و گفت: صنعت بیمه کشور نسبت به حوزههای بانک و بیمه از آزادیهای بیشتری برخوردار است، به همین جهت این صنعت آماده است که در این زمینهها به مردم کمک کند. رئیس کل بیمهمرکزی با اشاره به وضعیت صندوقهای بازنشستگی و صرف منابع دولتی برای تامین مطالبات بازنشستگان، یکی از راهحلهای غلبه بر این مشکل را تقویت بیمههای بازرگانی دانست.
بهزادپور در ادامه به برخی از دستاوردهای بیمه مانند اجرای پروژههای مبتنی بر فناوری، تقویت ارتباطات بینالمللی و برگزاری دورههای آموزشی و راهاندازی محصول تکافل پرداخت و گفت: برقراری ارتباطات بینالمللی نیازمند بهروز شدن اطلاعات است؛ چراکه برای پوشش مطلوب ریسکهای بزرگ حتما باید از پتانسیل شرکتهای بینالمللی بیمه در قالب بیمههای اتکایی استفاده کرد. رئیس کل بیمه مرکزی تصریح کرد: جایگاه صنعت بیمه باید در فضای اقتصادی کشور تثبیت و تقویت شود و در این زمینه به همراهی ارکان کشور مانند دیوان محاسبات با توجه به همجنس بودن برخی از فعالیتها نیاز داریم. در این دیدار، سید احمدرضا دستغیب، رئیس کل دیوان محاسبات کشور هم از اثرگذاری بیمه بر اقتصاد کشور بهعنوان یک فرصت یاد کرد و گفت: صنعت بیمه میتواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند. بنابراین باید از ظرفیتهای موجود در این حوزه بهخوبی بهره برد.