عبدالملکی در لرستان اعلام کرد

ایجاد اشتغال با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام

شماره روزنامه: ۵۳۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۲۳۹۳۲ سیاست گذاری

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی : وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت چهره‌به‌چهره با مردم لرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.حجت‌‌‌الله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه‌‌‌ دیدار با مردم لرستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: دور اول سفرهای ریاست‌جمهوری و هیات دولت با هدف تکمیل طرح‌‌‌های نیمه‌تمام و تزریق اعتباراتی است که برخی از آنها سال‌ها متوقف شده است. او افزود: پیش از این سفر، مطالعات گسترده‌‌‌ای صورت گرفته و مصوبات و طرح‌‌‌هایی به عنوان اولویت مشخص شده‌‌‌اند.

عبدالملکی با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از طرح‌‌‌های نیمه‌‌‌تمام به عنوان نماینده‌‌‌ دولت در دورود، اظهار کرد: از چند طرح نیمه‌تمام بازدید کردیم که امیدواریم شورای اداری استان با حضور رئیس جمهور، سرآغازی برای سرعت‌‌‌گیری اجرای این طرح‌‌‌ها باشد. به گفته او، با اجرای این طرح‌‌‌های نیمه‌تمام، تعداد قابل ملاحظه‌‌‌ای اشتغال در استان ایجاد می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: مساله‌‌ بیکاری در لرستان جدی است و در رابطه با اشتغال، باید اقدامات ویژه‌‌‌ای صورت بگیرد. او با اشاره به اینکه خوشبختانه‌‌‌ لرستان از ظرفیت‌‌‌های بسیاری برخوردار است، گفت: ما با تعداد زیادی واحد صنعتی تعطیل مواجه هستیم که به سرمایه‌‌ زیادی احتیاج ندارند و اگر چرخ این صنایع بچرخد تعداد قابل‌ملاحظه‌‌‌ای اشتغال ایجاد خواهد شد. عبدالملکی ادامه داد: بسیاری از مراجعه‌کنندگان، صاحبان این صنایع تعطیل هستند که با سرمایه‌‌ اندکی چرخ صنایع‌شان حرکت خواهد کرد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت در استان‌‌‌‌‌‌ها حضور پیدا می‌کند تا مسائلی که خیلی بغرنج نیستند را فوری حل کند و امیدواریم مردم استان لرستان به زودی ثمرات این اقدامات را ببینند.

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن