جزئیات برگزاری آزمون استخدام دولتی
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در این آزمون از مجموع دستگاههای اجرایی که موفق به اخذ تامین اعتبار لازم شدهاند، ۲۱ دستگاه اجرایی با ظرفیت ۳۰ هزار و ۷۷ نفرسهمیه مجوز حضور دارند. وی تصریح کرد: در این آزمون وزارت آموزش و پرورش با سهمیه ۱۸ هزار و ۹۳ نفر برای ۳۲ اداره کل آموزش و پرورش استانهای مختلف کشور در گروه معلمی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای دانشگاهها، دانشکدهها، مراکز علوم پزشکی و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی با ۹هزار و ۴۱۶ نفر مجوز، بیشترین سهمیه استخدامی را به خود اختصاص دادهاند. صدری سازمان امور اراضی با ۹ سهمیه و سازمان ملی بهرهوری با ۶ نفر را دارای کمترین سهمیه استخدامی در این آزمون معرفی کرد.
شرایط سنی شرکت در هفتمین دوره آزمون استخدامی کشور
او افزود: در این آزمون حداقل شرط سن برای ثبتنام در همه دستگاهها ۲۰ سال است. با این حال حداکثر شرط سن مربوط به دستگاههای اجرایی برای دارندگان مقاطع تحصیلی دیپلم ۲۵ سال، فوق دیپلم حداکثر ۳۰ سال، کارشناسی حداکثر ۳۵ سال، کارشناسی ارشد حداکثر ۴۰ سال و دکترا حداکثر ۴۵ سال امکانپذیر است. به گفته وی، صرفا حداکثر شرط سن در مقطع کاردانی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۵ سال است. معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی با اشاره به وجود دو دفترچه عمومی و اختصاصی در آزمون استخدامی گفت: مواد آزمون عمومی برای تمامی مشاغل عبارتند از فناوری اطلاعات(مهارت هفتگانه ICDL )، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی، هوش و توانمندیهای عمومی. صدری تصریح کرد: مواد آزمون تخصصی برای هر یک ازمشاغل در دفترچه مشخص شده است. کلیه سوالات مواد آزمون عمومی و اختصاصی بهصورت چهارگزینهای با ضریب یک(۱) است. همچنین به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات، یک سوم نمره منفی در نظر گرفته شده است. طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، معاون این سازمان گفت: هفتمین آزمون فراگیر دستگاههای اجرایی اواخر آبان سال ۱۳۹۸ بهطور هماهنگ و همزمان در سراسر کشور توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار میشود و نتایج مرحله اول آزمون هم حدود ۴۵ روز پس از برگزاری آزمون اعلام خواهد شد.
صدری درخصوص فرآیند استخدام شرکتکنندگان در آزمون تصریح کرد: پس از ثبتنام و شرکت در آزمون از میان حد نصاب آورندگان به میزان سه برابر ظرفیت در نتایج اولیه برای بررسی مدارک و اطلاعات خوداظهاری معرفی خواهند شد. در مشاغلی که برای آنها مصاحبه در نظر گرفته شده برای آزمون کتبی ۷۰ درصد امتیاز، در نظر گرفته شده و مصاحبه و آزمون عملی برای آن دسته از مشاغلی که نیازمند مصاحبه هستند ۳۰ درصد امتیازات را دارد. وی تصریح کرد: پس از بررسی امتیاز آزمونهای کتبی و مصاحبه عملی پذیرفته شدگان به میزان یک برابر ظرفیت به گزینش معرفی و پس از انجام مراحل مربوط به معاینات پزشکی، در نهایت فرآیند صدور شماره مستخدم و حکم کارگزینی آنها صورت خواهد گرفت.
سهمیه ایثارگران و معلولان در آزمون استخدامی
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی همچنین در رابطه با سهمیه ایثارگران و خانوادههای شهدا در هفتمین آزمون فراگیر افزود: در فرآیند جذب و استخدام مشمولان سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، استخدام آنان مطابق ضوابط و مقررات جاری و با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت میپذیرد. در آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سهمیه استخدامی مربوط به مشمولان سهمیه ۲۵درصد ایثارگران در دفترچه امتحان مشترک فراگیر مشخص و از سهمیه سایر داوطلبان مجزا شده است و داوطلبان تایید شده این سهمیه توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای اعمال سهمیه مذکور صرفا باید شغل محلهای مشخص شده در سهمیه ۲۵درصد را انتخاب کنند.
لازم به ذکر است که بهجز وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی، در سایر دستگاههای اجرایی شغل محلهای مربوط به سهمیههای داوطلبان مشمول سهمیه پنج درصد و سهمیه سه درصد معلولان نیز از سایر داوطلبان بهصورت جداگانه در نظر گرفته شده است.
ارسال نظر