خط و نشان پلیس تهران برای اوباش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۲۱۴۷۹ سایت خوان

ايسنا : ​رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتطامی تهران بزرگ از اجرای طرح ضربتی مقابله و مبارزه با اراذل و اوباش در سطح پایتخت در روزهای آتی خبر داد.

خط و نشان پلیس تهران برای اوباش

 سرهنگ پیام کاویانی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای عمل به مطالبات و درخواست مردمی و همچنین ارتقاء ایمنی و برخورد با هرگونه اقدام مجرمانه و مخل نظم و آرامش عمومی، اجرای طرح‌های اقتدار در برخورد با اراذل و اوباش با مشارکت رده‌های تخصصی و انتظامی در سطح شهر تهران  اجرایی می‌شود.

سردار رادان برای اراذل و اوباش خط و نشان کشید

وی با بیان اینکه اجرای این طرح در پاسخ به درخواست‌های مردمی در مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی برنامه‌ریزی شده است تصریح کرد: در اجرای این طرح ضمن هماهنگی قضائی، تیم‌های تلفیقی همزمان به چند نقطه از مناطق آلوده، قهوه‌خانه‌ها و پارک‌های سطح شهر که اراذل و اوباش به عناوین متخلف در آنجا مبادرت به عرض اندام و ایجاد رعب و وحشت کنند، اعزام می‌شوند.

رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتطامی تهران بزرگ با تاکید بر اینکه پلیس از هیچ‌گونه بی‌نظمی و نقض قانون و حقوق شهروندی چشم پوشی نخواهد کرد، گفت:‌در همین راستا نیز برابر قوانین و مقررات پلیس با مسببین و عاملان این تخلف برابر قانون برخورد خواهد کرد.

کاویانی با بیان اینکه یکی از مطالبات جدی مردم از پلیس و دستگاه قضائی برخورد قاطع با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی است، گفت: به مردم این اطمینان را می‌دهیم در مراحل آتی این طرح‌ها، برخورد پلیس با اوباش، سخت، قاطع و اثر بخش خواهد بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن