خبر مهم سخنگوی وزارت صمت درباره قرعه کشی خودرو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۲۹۶۷۵ سایت خوان

ایرنا : امید قالیباف با اشاره به تداوم برگزاری قرعه کشی برای خودروهای فرسوده و مشمولان طرح جوانی جمعیت گفت: قرعه کشی خودرو همچنان‌ طبق روال گذشته برای خودروهایی که هنوز در بورس عرضه نشده اند انجام خواهد شد و حذف نشده است.

خبر مهم سخنگوی وزارت صمت درباره قرعه کشی خودرو

سخنگوی صنعت، معدن و تجارت گفت: قرعه کشی خودرو همچنان‌ طبق روال گذشته برای خودروهایی که هنوز در بورس عرضه نشده‌اند انجام خواهد شد و حذف نشده است.

امید قالیباف با اشاره به تداوم برگزاری قرعه کشی برای خودروهای فرسوده و مشمولان طرح جوانی جمعیت افزود: قرعه کشی خودرو همچنان‌ طبق روال گذشته برای خودروهایی که هنوز در بورس عرضه نشده اند انجام خواهد شد و حذف نشده است.

زمان فروش خودروهای وارداتی اعلام شد

وی با اشاره به عرضه خودرو در بورس کالا تصریح کرد: اکنون برای خودرویی که در بورس کالا عرضه می شود نیز طرح دارندگان خودرو فرسوده و مشمولان طرح جوانی جمعیت اجرا می شود.

سخنگوی وزارت صمت ادامه داد: قرعه کشی اکنون فقط در مورد چند مدل از محصولات ایران خودرو انجام می شود که این خودروها در بورس عرضه نمی شود و همه متقاضیان اعم از عادی و مشمول طرح جوانی جمعیت و جایگزینی خودرو فرسوده می توانند مثل گذشته در آن شرکت کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن