خط و نشان سوریه برای رژیم صهیونیستی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۹۵۸۳۳ سایت خوان

مهر : فیصل المقداد گفت: اسرائیل با آتش بازی می کند و تاوان خواهد پرداخت.

خط و نشان سوریه برای رژیم صهیونیستی

روسیاالیوم گزارش داد، فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه اعلام کرد: اسرائیل با آتش بازی می کند و اوضاع امنیتی و نظامی منطقه را به مرز انفجار می رساند و تاوان خواهد پرداخت.

وی در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاههای دمشق و حلب اعلام کرد: سوریه در برابر حملات اسرائیل ساکت نخواهد ماند و اسرائیلی ها دیر یا زود تاوان خواهند داد.

فیصل المقداد تاکید کرد: سوریه ایستادگی کرده و خواهد کرد و از مواضعش عقب نخواهند نشست و دشمن اسرائیلی دلخوش نباشد و در محاسبات خود اشتباه نکند و به این توهم نیافتد که موضع سوریه تغییر خواهد کرد.

وزیر خارجه سوریه اعلام کرد: امریکا و کشورهای غربی در برابر تشویق اسرائیل به ادامه اقدامات خصمانه و تهدید امنیت و صلح در منطقه مسئول‌ هستند.

شب گذشته، خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد بود: دشمن صهیونیستی فرودگاه بین المللی حلب را هدف حمله موشکی قرار داد و این حمله منجر به خسارت مادی در فرودگاه شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن