معاون اول قوه قضاییه به زندان تبریز رفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۴۳۳۷۵ سایت خوان

مهر : معاون اول قوه قضاییه از بندهای زندان مرکزی تبریز بازدید کرد.

معاون اول قوه قضاییه به زندان تبریز رفت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد مصدق، عصر چهارشنبه در این بازدید با بیان اینکه وضعیت فضاهای اشتغال و کارگاه‌های مستقر در زندان مرکزی تبریز مطلوب و فعالیت مددجویان در این عرصه مفید است افزود: بر اساس آموزه‌های دینی، زندانی باید باز اجتماعی شود و به آغوش جامعه بازگردد و در این میان، معیشت وی و خانواده‌اش نیز برای نظام اسلامی اهمیت بسیاری دارد و برای تحقق این امر، اقدامات خوبی در بنیاد تعاون زندانیان انجام شده است.

وی در ادامه گفت: با اصلاح اساسنامه بنیاد تعاون زندانیان، رئیس قوه قضائیه اختیارات این بنیاد را به معاون اول قوه قضائیه تفویض کرده است و بنا بر این است کارهای تازه و تأثیرگذاری در این حوزه صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصدق در این بازدید در کارگاه‌های کفش، فرش، جوشکاری، دبیرستان زندان مرکزی حضور یافت و در آخر با زندانیان چهره به چهره دیدار کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن