کلاهبرداری از ۴۰ مرد شیرازی در سایت همسریابی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۴۲۴۰۷ سایت خوان

ایران : در شبکه اجتماعی واتس اپ با گروهی آشنا شدم که در زمینه صیغه و همسریابی فعالیت می‌کرد. پس از ارتباط، ادمین کانال از من خواست تا برای ثبت نام و بیعانه مبلغ ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنم.

کلاهبرداری از 40 مرد شیرازی در سایت همسریابی

دو خواهر جوان که با راه‌اندازی کانال صیغه و همسریابی در شبکه‌های اجتماعی از ۴۰ مرد در شیراز کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند.

 رسیدگی به این پرونده با مراجعه و شکایت چندین نفر از شهروندان شیرازی به پلیس فتا استان آغاز شد که همه شاکی‌ها مدعی بودند در شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام و واتس اپ مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند.
یکی از شاکی‌ها به مأموران گفت: در شبکه اجتماعی واتس اپ با گروهی آشنا شدم که در زمینه صیغه و همسریابی فعالیت می‌کرد. پس از ارتباط، ادمین کانال از من خواست تا برای ثبت نام و بیعانه مبلغ ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنم. من هم ثبت نام کردم اما پس از آن ناگهان از گروه اخراج شدم و دیگر کسی جوابگوی تماسم نبود.
سرهنگ حشمت سلیمانی رئیس پلیس فتا استان فارس در این باره گفت: پس از تجمیع شکایت‌ها کارشناسان پلیس فتای استان فارس موفق شدند متهمان این پرونده را که دو خواهر جوان بودند  در یکی از محله‌های شیراز شناسایی و دستگیر کنند. متهمان در بازجویی اولیه به کلاهبرداری ۲۰۰ میلیون تومانی از ۴۰ شهروند شیرازی اعتراف کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن