اولین اقدام برای نجات فرد غش کرده چیست؟
به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از بهداشت نیوز، شاید در کنار ما افرادی باشند که بنا به عللی دچار غش و یا سنکوپ میشوند و در همین راستا با چند اقدام ساده و انجام کمکهای اولیه میتوان جان این افراد را نجات داد.
شهریار نوری الاصل، کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه، نرسیدن یک لحظه خون به مغز در اثر عواملی مانند ایستادن طولانی مدت در هوای گرم، واکنش نسبت به درد و یا ترس، فعالیت زیاد همراه با استرس و آشفتگی، احساس غمگینی شدید و خستگی مفرط را موجب بروز غش در افراد عنوان کرد.
به گفته نوری الاصل، زرد شدن و رنگ پریدگی پوست همراه با تعریق از جمله علائم غش است که در اولین اقدام باید بازکردن راههای هوایی مصدوم در اولویت قرار گیرد.
این کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: این اقدام به این علت صورت میگیرد که در زمان بیهوشی زبان فرد ته حلق افتاده و موجب مسدود شدن مجرای تنفسی و خفگی او میشود.
نوری الاصل خاطر نشان کرد: به منظور باز کردن راههای هوایی مصدوم باید چانه مصدوم را بالا کشید.
وی اقدام بعدی در خصوص این مصدومین را بلند کردن پاهای آنها به ارتفاع 30 سانتی متر و قرار دادن مصدوم بر روی پتو و یا سطح عایق عنوان کرد.
نوری الاصل افزود: باید اطراف مصدوم را خلوت کرده و امکان تنفس در هوای آزاد را برای او مهیا کرد.
این کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه مالیدن یک دستمال مرطوب بر روی صورت مصدوم را بسیار موثر در بهبود وضعیت نسبی او عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت بهبود وضعیت نسبی مصدوم باید او را بلند کرده و به او نوشیدنی خنک و شیرین داد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.