ظریف: فشار به ایران کارساز نیست و اظهارات بی‌ارزش هم فایده‌ای ندارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۴۲۰۲۷ سایت خوان

ايسنا : وزیر امور خارجه کشورمان گفت: به محض اینکه اقدامی از طرف آمریکا و اروپا به منظور اجرای تعهداتشان ببینیم ما هم بلافاصله واکنش نشان می‌دهیم و به تعهداتمان باز می‌گردیم.

ظریف: فشار به ایران کارساز نیست و اظهارات بی‌ارزش هم فایده‌ای ندارد

محمدجواد ظریف در واکنش به درخواست برخی کشورهای اروپایی مبنی بر کاهش فعالیت‌های هسته‌ای ایران افزود: ما اعلام کرده‌ایم که اقدامات جمهوری اسلامی در اجرای ماده ۳۶ برجام، به عنوان اقدامات جبرانی بود.

وزیر امور خارجه  کشورما، در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت:​ اروپائی‌ها می‌دانند که ما یکسال به آن‌ها فرصت دادیم تا اقدامات جبرانی را انجام دهند، اما انجام ندادند.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان ادامه داد: آمریکا هم به تعهداتش بازنگشت و برغم آنکه اعلام کرده بود سیاست فشار حداکثری شکست خورده است اما کماکان این سیاست را ادامه می‌دهد.

ظریف تاکید کرد:​ لذا اروپایی‌ها باید توجه کنند که فشار به ایران کارساز نیست و اظهارات بی ارزش هم فایده‌ای ندارد.

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: به محض اینکه اقدامی از طرف آمریکا و اروپا به منظور اجرای تعهداتشان ببینیم ما هم بلافاصله واکنش نشان می‌دهیم و به تعهداتمان باز می‌گردیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن