محدودیت‌های احتمالی مشاغل و ترددها برای شب یلدا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۲۱۶۱۷ سایت خوان

ایرنا : سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد: در صورت تصویب این ستاد محدودیت تردد خودروها در روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت ۲۱ به ۱۹ تغییر می کند و اصناف نیز باید از ساعت ۱۸ تعطیل باشند.

محدودیت‌های احتمالی مشاغل و ترددها برای شب یلدا

علیرضا رئیسی عصر چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: با توجه به خطر افزایش موارد انتقال بیماری کووید۱۹ در روزهای مرتبط با شب یلدا در قرارگاه عملیاتی کرونا اعمال این محدودیت ها مطرح شده است و احتمالا در جلسه فردا ستاد ملی کرونا مصوب می شود.

وی ادامه داد: بر اساس این پیشنهاد همه اصناف به جز اصناف گروه یک که مشاغل ضروری هستند در روزهای شنبه و یکشنبه باید از ساعت ۱۸ تعطیل باشند و ممنوعیت تردد خودروها در شهرهای قرمز و نارنجی که اکنون از ساعت ۲۱ اعمال می شود در روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت ۱۹ اعمال می شود.

موارد ابتلا و فوت کرونا در یک هفته گذشته تا حدی کاهش یافته است و در مجموع از زمان شروع اپیدمی کووید۱۹ در ایران ۵۲ هزار و ۸۸۳ نفر جان باخته اند و  یک میلیون و ۱۳۱ هزار و ۷۷ نفر تاکنون به طور قطعی به این بیماری مبتلا شده اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن