بنابر اعلام خبرگزاری رویترز شرکت های مزبور با رد این ادعا که مقصد نفتکش ها ونزوئلا بوده است، خبر دادند که بنا بود این شناورها به کشور جزیره ای ترینیداد و توباگو در دریای کارائیب بروند تا محموله آنها به مشتریانی در پرو و کلمبیا فروخته شود.

وزارت دادگستری آمریکا ماه پیش اعلام کرد که یک میلیون و ۱۱۶ هزار بشکه سوخت "به مقصد ونزوئلا" را توقیف کرده است.

این شرکت های بین المللی در شکایتی که دیروز تسلیم دادگاه کردند، عبارتند از شرکت مبین (Mobin International Limited) مستقر در امارات متحده عربی که اعلام کرده مالک محموله نفتکش های "بِلا" و "برینگ" است، شرکت سوخت عمان (Oman Fuel) که در انگلیس ثبت شده و اعلام کرده که مالک محموله نفتکش های "پاندی" و "لونا" است و شرکت سوخت سوهر (Sohar Fuel) که اعلام کرده مالک بخشی از محموله نفتکش "لونا" است.

این شرکت ها گفته اند که محموله ها را به شرکت سیتی انرژی (Citi Energy FZC) مستقر در امارات متحده عربی، پیش فروش کرده بودند ولی پرداخت وجه در هنگام تحویل بار انجام می شد که با توقیف نفتکش ها توسط آمریکا مختل شده است.

حدود ۲۰ روز پیش یک مقام آمریکایی مدعی شده بود که دولت واشنگتن برای نخستین بار کشتی‌ هایی را که گفته می‌شود حامل سوخت از ایران به سمت ونزوئلا بوده‌اند، توقیف کرده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.