جانشین برایان هوک معرفی شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۸۰۱۷۹ سایت خوان

ایرنا : ​وزیر خارجه آمریکا با تایید خبر استعفای برایان هوک، الیوت آبرامز نماینده فعلی آمریکا در امور ونزوئلا را به جایگزینی وی معرفی کرد.

جانشین برایان هوک معرفی شد

مایک پمپئو روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اظهار کرد: برایان هوک تصمیم گرفته است تا از نقش خود به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و دستیار ارشد وزیر خارجه جدا شود.

 

وی مدعی شد: هوک شخص انتخابی من برای ایران در بیش از ۲ سال بود و دستاورد تاریخی در مقابله با ایران کسب کرد. او با موفقیت با ایرانی‌ها درباره آزادی مایکل وایت و ژیو وانگ از زندان مذاکره کرد.

ادعای پمپئو در حالی است که مقامات ایران مذاکره‌ای با هوک نداشته‌اند.

وزیر خارجه ترامپ که تاکنون دستاورد ی در سیاست خارجی خود نداشته است، ادامه داد: نماینده ویژه هوک همچنین به عنوان مدیر برنامه‌ریزی سیاست خدمت متمایزی داشت و طیف وسیعی از استراتژی‌های جدید را که منافع امنیت ملی ایالات متحده و متحدان ما را پیش برد، به حرکت درآورد. او یک مشاور قابل اعتماد برای من و یک دوست خوب بوده است.

پمپئو تصریح کرد: پس از پایان دوره برایان هوک، الیوت آبرامز علاوه بر مسئولیت‌های خود به عنوان نماینده ویژه در ونزوئلا ، سمت نماینده ویژه برای ایران را نیز به عهده خواهد گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن