خطری که استقلال را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۶۱۸۱۳ سایت خوان

مهر : خطری که این روزها باشگاه استقلال را تهدید می‌کند، وحشتی است که حامیان مالی برای عقد قرارداد با این باشگاه دارند.

دعوای حقوقی کارگزاران (پیشین و فعلی) استقلال تبدیل به خطری شده که این روزها آبی‌ها را تهدید می‌کند. استقلالی‌ها که به تازگی توانسته‌اند بخشی از مشکلات مالی خود را حل کرده و یکی دو ضرب‌الاجل را پشتسر بگذارند، برای حل مشکلات مالی آینده خود با خطر بزرگی مواجه هستند.

کارگزار اول این باشگاه که به زعم احمد سعادتمند نتوانسته به طور کامل به تعهداتش عمل نماید و به همین دلیل آبی‌هاقرارداد دیگری با یک کارگزار جدید منعقد کردند، اخیراً با طرح شکایت از استقلال و کارگزار دوم باعث شده تا حامیان مالی طرف مذاکره با این شرکت فولادی نهایی کردن قراردادهای خود را به تاخیر انداخته و پرداختی‌های شان را متوقف نمایند.

متوقف شدن پرداختی‌های حامیان مالی به استقلال می‌تواند خطر بالقوه‌ای باشد برای این تیم که در اثر شکایت کارگزاراول این باشگاه ایجاد شده و می‌تواند منشاء دردسرهای جدیدی برای آبی‌ها در هفته‌های پیش رو باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن