تست کرونای ۳۱ درصد از نیویورکی‌ها مثبت بوده است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۹۱۵۷ سایت خوان

فارس : فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرد که طی دو هفته گذشته تست ابتلا به کرونای ۳۱ درصد از شهروندان شهر نیویورک مثبت بوده است.

«آندرو کوومو» فرماندار ایالت نیویورک روز سه‌شنبه گفت بیش از ۳۰ درصد از ساکنان شهر نیویورک که تست ابتلا به کرونا داده‌اند،‌ جواب تست آنها مثبت بوده است.

وی در ادامه گفت: «به طور میانگین طی ۱۴ روز گذشته ۳۱ درصد از ساکنان شهر نیویورک که تست کرونا داده‌اند، مشخص شد که به این ویروس مبتلا شده‌اند.»

کوومو در ادامه اضافه کرد: «۳۱ درصد از ساکنان منطقه "لانگ آیلند"، ۲۸ درصد از ساکنان منطقه "مید هودسون" و ۱۷ درصد از ساکنان نیویورک غربی که تست داده‌اند، جواب تست ابتلای آنها به کرونا مثبت بوده است.»

در میان تمام ایالت‌های آمریکا،‌ ایالت نیویورک بدترین وضعیت از نظر ابتلا به ویروس کرونا را داراست.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به کرونا در این ایالت به بیش از ۳۰۰ هزار نفر رسیده و قرباینان کرونا در این ایالات نیز به بیش از ۲۲ هزار و۸۶۶ نفر رسیده است.

تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا نیز پس از آنکه روز گذشته از مرز یک میلیون نفر عبور کرد، امروز به بیش از یک میلیون و ۲۲ هزار نفر رسیده است. همچنین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا نیز به بالای ۵۷ هزار و ۸۰۰ نفر رسیده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن