تست کرونای رئیس سنای برزیل مثبت شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۷۲۶۲ سایت خوان

فارس : رئیس سنای برزیل نیز به جمع چند مقام دیگر این کشور پیوست و تست کرونای وی مثبت اعلام شد.

تست کرونای «داوی آلکولومبر» رئیس سنای برزیل مثبت اعلام شده و بر اساس اعلام رسانه‌ها، وی در حال حاضر در شرایط خوبی قرار داشته و علائم جدید ندارد و در حال حاضر در قرنطینه خانگی قرار داد.

تا کنون تست کرونای سه نماینده پارلمان برزیل نیز مثبت اعلام شده بود و «فابیو واجناگارتن» وزیر ارتباطات برزیل نیز چند روز پیش با رئیس جمهور آمریکا دیدار کرده بود به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده است.

بر اساس آمارهای رسمی، تا کنون ۳۶۷ نفر در برزیل به کرونا مبتلا شده‌اند و از این تعداد نیز ۱ نفر جان خود را از دست داده است. 

برزیل بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در کشورهای آمریکای لاتین دارد. این کشور اخیرا مرزهای خود با ونزوئلا را مسدود کرد و تنها مسیر انتقال کالا میان دو کشور باز است.

بر اساس آخرین آمار، تا کنون ۲۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر در کل جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌ که از این تعداد ۸ هزار و ۸۸۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین ۸۴ هزار ۳۱۴ نفر نیز از مبتلایان بهبودی خود را بدست آورده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن