کمک‌رسانی ارتش به ۸۰ خودروی گرفتار در برف و کولاک

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۲۵۸۷۹ سایت خوان

میزان نوشت: نیروهای ویژه گروه ۱۱ توپخانه نیروی زمینی ارتش ۸۰ خودرو را که در برف و کولاک چاراویماق و هشترود گرفتار شده بودند، نجات دادند.

با رسیدن نیروهای ویژه گروه ۱۱ توپخانه نیروی زمینی ارتش، ۸۰ خودرو به همراه مسافرانشان که دربرف و کولاک چاراویماق و هشترود گرفتار شده بودند نجات یافتند.

امیر سرتیپ دوم نوری فرمانده گروه یازده توپخانه نیروی زمینی ارتش در مراغه از اعزام ۵ دستگاه ماشین کرایس سنگین برای کمک رسانی به مناطق برف گیر چاراویماق و هشترود که قابلیت عبور در شرایط سخت برفی و یخبندان دارند خبر داد و افزود: این تجهیزات برای امداد رسانی تا ۴ روز در آن منطقه حضور خواهند داشت.

امیر سرتیپ دوم نوری گفت: برای ساکنان روستاهایی هم که راهشان بر اثر کولاک مسدود شده با دو دستگاه خودروی ویژه ارتش کالاهای مورد نیاز از جمله آذوقه و غذای کنسرو ارسال شده است.

او افزود: به فرماندار چاراویماق و هشترود اعلام کردیم خودروهای امدادی وتجهیزات این گروه ارتش آماده رساندن کمک‌های فرمانداری و هلال احمر به روستاهای این منطقه است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن