خروج تعدادی از نیروهای اسپانیا از عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۱۳۲۹۴ سایت خوان

ايسنا : دولت اسپانیا از خروج برخی از نیروهایش از عراق خبر داد اما فرانسه گفته است برنامه‌ای برای خارج کردن نیروهایش از عراق در دست ندارد.

 رویترز گزارش داد، کارمن کالوو، معاون موقت نخست‌وزیر اسپانیا امروز چهارشنبه گفت، برخی از نیروهای این کشور به دلیل آنچه "نگرانی‌های امنیتی" توصیف کرد، از عراق خارج می‌شوند.

کالوو تاکید کرد: آن‌هایی که در موضع‌های حساس‌تر قرار داشتند، عازم کویت شده‌اند. تنها تعداد معدودی آنجا باقی مانده‌اند.

این تصمیم در شرایطی اتخاذ می‌شود که ناتو اعلام کرد برخی از پرسنل آموزش نظامی خودش را از عراق خارج می‌کند.

با این حال یک منبع دولتی فرانسه امروز به رویترز گفت کشورش قصد ندارد ۱۶۰ سرباز مستقر خودش در عراق را خارج کند. یک سخنگوی ارتش فرانسه پیشتر گفته بود، تلفاتی از میان نیروهای نظامی فرانسه در عملیات ایران علیه پایگاه‌های ارتش تروریست آمریکا در عراق نداشته‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن