حسن غفوری فرد نماینده سابق مجلس، در گفتگویی به مباحثی پیرامون توصیه های امام به کاندیداهای ریاست جمهوری، انتخابات مجلس آینده و ...پرداخته است.

وی با تاکید بر اینکه آمال نهایی امام حفظ کرامت انسان ها بود، گفت: امام می خواست مکارم اخلاق در یک جامعه حفظ شود و دروغ و غیبت و تهمت و … از خطوط قرمز امام بود، ایشان هرگز اجازه نمی دادند کسی در حضور ایشان از دیگری بدگویی کند.

وی همچنین در مورد توصیه امام در مورد کاندیداها به خصوص انتخابات ریاست جمهوری می گوید: حضرت امام(ره) در تنها موردی که توصیه ای داشتند در مورد جمهوری اسلامی بود وگرنه در هیچ مورد دیگری توصیه ای نداشتند. ما به امام(ره) نزدیک بودیم و اگر امام توصیه ای به کاندیدایی داشتند حتماً متوجه می شدیم، اما ندیدیم سفارشی در تایید یا رد کسی داشته باشند.

بخش هایی از گفتگوی غفوری فرد با شفقنا را در ادامه بخوانید:

*در سال ۵۷ مجله تایمز آمریکا امام را به عنوان مرد سال انتخاب کرده بود و عکس امام را پشت جلد مجله منتشر کرده بود و نوشته شده بود این دست ها تاج و تخت را سرنگون کرد. بنابراین همه کسانی که ایران و انقلاب اسلامی و امام را می شناسند، می دانند که انقلاب مدیون و مرهون وجود امام است.

*در باقی مناطق دنیا چنین انقلابی رخ نداد و انقلاب ها بیشتر رنگ کودتا داشت، به عنوان مثال در مصر و لیبی کودتای سرهنگ ها بود و سرهنگ قذافی تا آخر عمر خود در لیبی حکومت کرد. در شوروی سابق بلشویک ها بودند و در کوبا گروهی چریکی بودند و با جنگ چریکی پیروز شدند و فیدل کاسترو تا آخر عمر در کوبا حکومت کرد. در ویتنام، چین و آنگولا نیز به همین ترتیب بود؛ در تنها کشوری که انقلاب به معنی تحول عمومی همه مردم رخ داد، ایران بود و در کمتر از ۵۰ روز بعد از پیروزی انقلاب، امام فرمود: رفراندوم تشکیل دهید.

*من شخصاً مخالف رفراندوم بودم و عقیده داشتم مردم شعار داده اند استقلال آزادی و جمهوری اسلامی و مشخص است که مردم چه می خواهند. ولی امام بر برگزاری رفراندوم تأکید داشتند.

*اول انقلاب با سرعت خوبی به سمت استقلال و آزادی و عدالت در حرکت بودیم، اما عوامل مختلف داخلی و خارجی حرکت ما را کند کرد به عنوان نمونه در داخل گروه های چریکی چون منافقین اصل تئوری را بر هم زدند و حرفی مثل نان و مسکن و آزادی مطرح شد، در حالی که این موارد مسائل کوچکی درون این تئوری بزرگ بود. دشمنان خارجی فهمیدند که این انقلاب پتانسیل و ظرفیت فراوانی دارد و انواع و اقسام کارشکنی ها را انجام دادند و مشکلات فراوانی برای انقلاب به وجود آوردند.

*به اینجا رسیده ایم که این روزها پورشه سواران بی درد، جوانان را می کشند و بعد می گویند دیه خواهیم پرداخت!! اف به این انسان نماهای بی درد.

*اگر امام را دوست داریم باید صرفه جویی کنیم و تصمیم بگیریم حداقل ده درصد از هزینه ها را کم کنیم.

*امروز مرکز ثقل مقاومت در منطقه خاورمیانه، ایران است اگر جمهوری اسلامی به خطر بیفتد از حزب الله لبنان، یمن، مجاهدین افغان، مقاومت فلسطین و سوریه نیز چیزی نخواهد ماند.

*امام در زمان کاندیداتوری ریاست جمهوری مقام معظم رهبری توصیه ای نکردند، ولی بعد از رییس جمهور شدن، از ایشان حمایت می کردند.

*در مورد آرایش انتخابات نیز باید گفت ما اصولاً انسان های دقیقه ۹۰ هستیم، از ابتدا نیز همینطور بود.

*وقتی آقای احمدی نژاد کاندیدای ریاست جمهوری شد، سخنرانی های عجیب و غریب داشت و اتفاقاتی افتاد که همگی قابل بیان نیستند، ولی مردم به ایشان رای دادند. آقای خاتمی در صحبتهای خود می گفتند دعا کنید من دو تا سه میلیون رأی بیاورم که آبرویم حفظ شود، همه یقین داشتند آقای ناطق انتخاب می شود، ولی در روزهای آخر ورق برگشت. چه کسی فکر می کرد ۳۰ نماینده تهران و شورای شهر همه از اصلاح طلبان باشند و آقای حداد عادل که رییس مجلس بود در تهران رأی نیاورد. بنابراین ما مردم دقیقه ۹۰ هستیم.

*شم سیاسی من می گوید این بار شانس اصولگراها در مجلس بیشتر خواهد بود و اکثریت قاطع مجلس را اصولگرایان خواهند داشت. در شورای شهر تهران نیز اکثریت اصولگرا خواهند بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.