درخواست گوترش از تمام کشورهای جهان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۲۶۹۵۶ سایت خوان

ايسنا : دبیرکل سازمان ملل با درخواست از تمامی کشورها برای اجرای تحریم‌ تسلیحاتی علیه لیبی، گفت جلوگیری از اشاعه تسلیحاتی برای تنش‌زدایی درگیری‌های کنونی و برقراری ثبات در این کشور آفریقایی ضروری است.

آسوشیتدپرس گزارش داد، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد جمعه در گزارشی به شورای امنیت درباره اخباری از "تقویت عملیات‌های نظامی کنونی در لیبی با انتقال تسلیحاتی به این کشور از جمله از مسیر دریا" نگرانی عمیق خود را ابراز کرد.

گوترش علی‌الخصوص به اجرای قطعنامه ژوئن گذشته تاکید کرد که نیروی دریایی اتحادیه اروپا را مجاز می‌کند تحریم‌ تسلیحاتی در آب‌های آزاد در نزدیکی ساحل لیبی را اجرا کنند.

او تاکید کرد، کشورهای اتحادیه اروپا ماه مارس این حکم را تمدید کرد اما در اقدامی غیر معمول اجازه استقرار کشتی نداد و عملیات آن را محدود کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن