وقتی برای رئیس جمهور، پیاز مهم تر از نفت می شود!
به هر حال، اکثر مردم ونزوئلا حالا دیگر توان خرید پیاز را هم ندارند. برای ما دورو ، تولیدات کشاورزی کشور با موفقیت رشد می کند.
در حالی که بسیاری کشورهای در حال توسعه مشغول سرمایهگذاری در جاده ها، پل ها، فرودگاه ها، کالاهای سرمایه ای، هوش مصنوعی، بلاکچین، تجارت الکترونیک و سیستم های ارتباطی هستند، ونزوئلا هنوز در زمان گذشته مانده است، یعنی زمانی که زندگی وابسته به زمین بسیار مقدس بود .
در این بین، کالایی که ونزوئلا برای روشن نگه داشتن لامپ ها، تامین هزینه مدارس دولتی (شاید برای آموزش مدیریت آب و زمین به کشاورزان) و بیمارستان های دولتی به آن وابسته است، رو به افول می آورد. این کالا همان «نفت» است .
این قیمت پایین نفت نیست که به ونزوئلا ضربه می زند، مدیریت وحشتناک نفت ، فروپاشی قریب الوقوع بخش خصوصی در صنعت نفت و دزد سالاری در بالاترین بخش زنجیره غذایی دولت است که دست و پای شرکت نفت این کشور را بسته است.
طبق اطلاعات آژانس بین المللی انرژی ، تولید نفت ونزوئلا در مارس تا ۸۷۰ هزار بشکه در روز کاهش یافت. میانگین تولید روزانه در این ماه، ۲۷۰ هزار بشکه معادل ۲۴ درصد نسبت به ماه قبل کاهش یافت. شرکت نفت دولتی ونزوئلا طی ۱۲ ماه گذشته حدود ۴۱ درصد کمتر از سال قبل تولید داشته است .
خاموشی های مداوم نقش مهمی در این کاهش تولید داشتند. طی چهار هفته گذشته کل کشور مشکل برق داشت. مادورو آمریکا و احزاب مخالف در کاراکاس را مقصر این مشکلات می داند .
همچنین تحریمهای آمریکا بر شرکت نفت دولتی ونزوئلا باعث شد هیچ صادراتی در ۲۸ آوریل انجام نشود. بسیاری مشتریان شرکت نفت ونزوئلا به خرید خود پایان داده اند. طبق تحریمها، تمام فروش نفت خام ونزوئلا در یک حساب بانکی تحت مالکیت این شرکت در آمریکا مسدود می شود و تا پایان تحریم ها قابل برداشت نیست .
ونزوئلا به اوپک اعلام کرد تولید ملی نفت خام این کشور در مارس به ۹۶۰ هزار بشکه می رسد .اوپک تخمین میزند ونزوئلا حدود ۷۳۲ هزار بشکه در روز در مارس و ۱.۲ میلیون بشکه در فوریه استخراج کرده باشد. ونزوئلا ۲.۴ میلیون بشکه در روز در ۲۰۱۵، یک سال قبل از آغاز بحران اقتصادی این کشور تولید داشت .
اوپک از اعضایش خواسته تولید را کاهش دهند ولی تولید شرکت نفت دولتی ونزوئلا سالهاست به خاطر نبود سرمایه گذاری سقوط کرده است. حتی با وجود تولید کمتر اوپک، نفت بشکه ای ۷۰ دلار ونزوئلا را سرپا نگه داشته است .
این کشور در سال گذشته وابسته به وام های روسیه و چین بود و حالا کمک های بشردوستانه صلیب سرخ بین الملل را قبول میکند. ونزوئلا کشوری است که با حداکثر قدرت خود کار نمی کند ، حتی اگر کشاورزانش مقادیر بالایی پیاز بکارند .
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر