رویترز گزارش داد، کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول روز گذشته افزود که این سازمان نمی تواند در این مقطع زمانی به ونزوئلا در بهبود وضعیت بحران اقتصادی اش کمک کند مگر اینکه اکثریت اعضای صندوق بین المللی پول تصمیم نهایی بگیرند چه فردی را به عنوان رهبر این کشور به رسمیت بشناسند.

 

این مقام ارشد صندوق بین المللی پول در ادامه افزود: صندوق بن المللی پول از سوی اعضایش هدایت می شود. بنابراین هرگونه تصمیم نهایی برای کمک به ونزوئلا باید توسط اکثریت اتخاذ شود. در این راستا اکثریت قاطع اعضا باید مشخص کنند در بحبوحه تنش های سیاسی چه فردی را به عنوان رهبر مشروع ونزوئلا به رسمیت می شناسند.

 

به گزارش ایرنا، این اظهارات رئیس صندوق بین المللی پول در حالی مطرح شده است که 'نیکلاس مادورو'رییس جمهوری قانونی ونزوئلا سال گذشته طی یک انتخابات سراسری و سالم بار دیگر به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا برگزیده شد و مشخص نیست که صندوق بین المللی پول چرا برای کمک به این کشور منطقه آمریکای لاتین تعلل می کند.

 

به نظر می رسد فشارهای آمریکا به کشورها و سازمان های مختلف برای به رسمیت شناختن &#۳۹;خوان گوایدو&#۳۹; رهبر مخالفان دولت کاراکاس به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا بر تصمیم صندوق بین المللی پول در کمک به ونزوئلا تاثیر گذاشته است.

رویترز در ادامه گزارش خود عنوان کرد: چند روز پیش نیز &#۳۹;دیوید ملپاس&#۳۹; رئیس بانک جهانی اعلام کرده بود که این بانک به سرعت آماده کمک به ونزوئلا برای کاهش بحران اقتصادی و انسانی در این کشور است اما موضع مقامات ارشد این بانک هنوز به جمع بندی نرسیده است.

 

ونزوئلا از روز ۲۸ ژانویه (۸ بهمن ماه) که &#۳۹;خوان گوایدو&#۳۹; رئیس مجلس ملی این کشور در خیابان های کاراکاس خود را رئیس جمهور قانونی خواند، دچار بحران داخلی و بین المللی شده است.

 

آمریکا بلافاصله گوایدو را به عنوان رئیس دولت موقت در این کشور به رسمیت شناخت و خواستار کناره گیری مادورو از قدرت و برگزاری انتخابات زودهنگام شد.

 

برخی کشورهای اروپایی و متحدان آمریکا در آمریکای جنوبی و شرق آسیا همگام با واشنگتن خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در ونزوئلا شدند.

 

مادورو آمریکا را به راه انداختن جنگ تجاری علیه این کشور و تلاش برای ایجاد کودتا و براندازی نظام موجود در کاراکاس متهم می کند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.