«سید حسین امامی» در این رابطه گفت: از آنجا که اطمینان از سلامت گوشت مصرفی مردم در اولویت اهداف دامپزشکی قرار دارد، در مورد گوشت‌های وارداتی نیز از اولین مراحل کشتار تا آخرین مراحل مربوط به بسته بندی و حمل از کشور مبداء، تحت نظارت سازمان دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران است.

وی در مورد نوع و چگونگی اعمال این نظارت‌ها بیان کرد: نظارت‌های مذکور شامل دو بخش بهداشتی و شرعی بوده و با اعزام کارشناسان فنی و بهداشتی و هم‌چنین ناظرین شرعی به کشور مبداء و استقرار در محل کشتارگاه‌ها بر روند کشتار، هم‌چنین سلامت و حلیت لاشه‌ها و چگونگی قطعه‌بندی، بسته‌بندی، منجمد سازی و نگهداری نظارت می‌کنند.

این مسئول تصریح کرد: بسته‌بندی گوشت‌های وارداتی دارای برچسب‌های مخصوصی است که حاوی اطلاعاتی از قبیل مشخصات شرکت سفارش دهنده و تاریخ تولید و انقضاء گوشت است. هم‌چنین این بسته‌بندی‌ها دارای برچسب نظارت دامپزشکی و ممهور به مهر ذبح شرعی هستند.

امامی گفت: مصرف‌کنندگان باید علاوه بر توجه به مشخصات درج شده روی بسته بندی به وضعیت ظاهری گوشت‌های منجمد دقت کنند تا عاری از هر نوع لکه‌های قارچی سبز رنگ و سوختگی ناشی از انجماد با مشخصه‌ نقاط قهوه‌ای رنگ و یا رنگ غیر طبیعی باشد.

وی اضافه کرد: ترشحات خونی به صورت مایع یا منجمد نباید در لفاف‌های قطعات گوشت وجود داشته باشد و گوشت نباید بوی غیر طبیعی داشته باشد.

امامی در پایان با تاکید بر این نکته که گوشت‌های منجمد تولید داخل هم بجز متفاوت بودن بسته‌بندی بایستی واجد تمام ویژگی‌های ذکر شده باشند، به شهروندان توصیه کرد که از خرید گوشت‌های منجمد فاقد بسته بندی مشخص خودداری کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.