ترافیک سنگین در آزادراه قم - تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۱۱۰۴ سایت خوان

ایرنا : جانشین رئیس پلیس راه قم گفت: آزادراه قم - تهران به دلیل روند بازگشت مسافران نوروزی به سمت تهران دارای ترافیک سنگین و روان است.

سرهنگ احمد خدایاری چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: همچنین باند برگشت این آزادراه به سمت قم دارای ترافیک نیمه سنگین و روان است.

وی بیان کرد: در محور قم - سلفچگان نیز باند بازگشت به سمت قم دارای ترافیک سنگین و روان و باند قم به سمت سلفچگان دارای ترافیک نیمه سنگین و روان است.

وی ادامه داد: هر ۲ باند محور قم - کاشان و محور کمربندی امام علی(ع) نیز دارای ترافیک نیمه سنگین و روان است.

خدایاری گفت: ترافیک در بقیه محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی استان قم عادی و روان است.

وی بیان کرد: در طی روز جاری ۲ مورد تصادف جرحی در محورهای قم به پلیس راه استان گزارش شده که ۲ مجروح برجای گذاشت.

وی ادامه داد: به رانندگان توصیه می کنیم فاصله طولی خود با خودرو جلویی را رعایت کنند و توجه کامل به جلو داشته باشند و از هرگونه عجله و شتاب خطرآفرین که منجربه حوادث ناگوار می شود، خودداری نمایند.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهار راه فرعی است که از جمله آن ها می توان به آزاد راه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزاد راه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزاد راه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن