وقوع سیل، برف و کولاک در ۱۷ استان کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۰۴۴۷۷ سایت خوان

فارس : رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع سیل، برف و کولاک در ۱۷ استان کشور گفت: بیش از ۳ هزار نفر به دلیل این حادثه امدادرسانی شده‌اند.

مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با وقوع سیل، برف و کولاک در کشور اظهار داشت:‌ ۱۷ استان همدان، مازندران، لرستان، گلستان، کرمانشاه، کردستان، قزوین، سمنان، زنجان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، تهران، ایلام، اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی متأثر از این حادثه طی ۲۴ ساعت گذشته شده است.

وی افزود: بیش از ۳۳۰۰ نفر در ۸۳ شهر، روستا و محور کوهستانی امدادرسانی شده و ۱۲۰۰ نفر اسکان اضطراری یافته‌اند.

رئیس سازمان امداد و نجات از رهاسازی بیش از ۳۰۰ خودروی گرفتار در برف خبر داد و گفت:‌تعداد زیادی پتو،‌کنسروجات و آب‌معدنی میان حادثه‌ دیدگان توزیع شده است و امدادرسانی در حال حاضر همچنان ادامه دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن