وقوع سیل و کولاک در ۱۶ استان کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۷۲۳۷۴ سایت خوان

فارس : رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی ، برف و کولاک در ۱۶ استان کشور، گفت: بیش از ۳ هزار نفر به دلیل این حادثه امدادرسانی شدند.

مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات ، در ارتباط با وقوع سیل و آب‌گرفتگی در کشور گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته تا کنون ۷ استان اردبیل، ایلام، همدان، خوزستان، قزوین، کرمانشاه و لرستان درگیر این حادثه شده‌اند.

وی با اشاره به امدادرسانی ۱۲۶۵ نفر در ۳۱ شهر، روستا و منطقه عشایرنشین گفت: متأسفانه یک نفر در اندیکای خوزستان به دلیل این حادثه جان خود را از دست داده است.

رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: تعداد زیادی حادثه‌دیده اسکان اضطراری یافته و به مناطق امن منتقل شده‌اند. همچنین ۱۰۹ واحد مسکونی تا کنون از آب تخلیه و ۴۱ خودرو در جاده‌های کشور از مسیر سیلاب رهاسازی شده است.

سلیمی با بیان اینکه امدادرسانی در خوزستان همچنان ادامه دارد گفت:‌برف و کولاک نیز طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۲ استان آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، تهران، خراسان‌شمالی‌، قزوین، کردستان، کرمانشاه، لرستان، مازندران، مرکزی و همدان را متأثر کرده است.

وی از امدادرسانی بیش از ۲ هزار نفر و رهاسازی ۳۲۱ خودروی گرفتار در برف خبر داد و گفت:‌تیم‌های امدادی در ۲۴ محور کوهستانی مشغول ارائه خدمات به مسافران در راه مانده هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن