قیمت خرید دلار در بانک‌ها امروز ۲۷ دی ۹۷

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۸۷۲۷۴ سایت خوان

تسنیم : قیمت خرید دلار امروز در شعب ارزی بانک‌ها ۱۱ هزار و ۴۸۵ تومان تعیین شد.

بعد از شتاب ریزش قیمت ها در بازار ارز و افزایش مراجعه مردم به مراکز خرید و فروش ارز برای فروش ارزهای خانگی، بانک مرکزی از بانک ها خواست نسبت به خرید ارزهای مردمی فعال شوند.

برهمین اساس شعب ارزی بانک ها هر روز بعد از دریافت نرخ از بانک مرکزی، نسبت به خرید ارز از مردم اقدام می کنند. دستور بانک مرکزی به بانک ها بعد از آن صادر شد که صرافی ها از خرید ارزهای مردمی خودداری و میدان را به دلال ها واگذار کرده بودند.

امروز بانک های عامل قیمت دلار را ۱۱ هزار و ۴۸۵ تومان و ۶ ریال، قیمت یورو را ۱۳ هزار و ۷۴ تومان و ۷ ریال و قیمت پوند انگلیس را ۱۴ هزار ۷۸۲ تومان و ۴ ریال برای خرید از مردم اعلام کرده اند.

گفتنی است قیمت خرید دلار در بانک ها نسبت به دیروز ۱۳۹ تومان، قیمت خرید یورو ۱۲۸ تومان و قیمت خرید پوند ۱۹۱ تومان افزایش یافته است.

نرخ خرید ارز در بانک‌ها، از زمان اعلام تا مدتی عموما رو به افزایش بود؛ به طوری‌که نرخ خرید دلار در شعب ارزی بانک‌ها در ابتدا از ۹۵۰۰ تومان آغاز شد و به بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان نیز رسید، اما از حدود یک ماه قبل بانک‌ها نرخ خرید دلار را کاهش دادند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن