افشانی:سال گذشته ۲۲ روز بخاطر آلودگی تعطیلی داشتیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۵۶۰۱۳ سایت خوان

ایلنا : شهردار تهران تاکید کرد: متاسفانه همکاری لازم از سوی بعضی از شهروندان برای آلودگی‌ها صورت نمی‌گیرد و ما از همه مردم می‌خواهیم که برای رفع این مشکل با نهادها و شهرداری مرتبط همکاری کنند.

محمد افشانی شهردار تهران  در مراسم امضای تفاهنامه بین وزارت نفت و شهرداری تهران گفت: برخی از شهروندان حتی برای گرفتن معاینه فنی برای خودروهایشان نیز مقاومت می‌‌‌‌‌کنند که اینگونه مشکلات می‌‌تواند آلودگی هوا را تشدید کند.

وی با بیان اینکه حمل و نقل عمومی هوای پاک از مهمترین شاخص‌‌های شهری است که باید به این دو مساله توجه ویژه‌‌‌‌ای شود، اظهار داشت: در سال گذشته ۲۲ روز کاری به خاطر آلودگی هوا تعطیلی داشتیم که این می‌‌‌تواند به اقتصاد کشور آسیب وارد کند. خوشبختانه بخشی از خط شش و هفت مترو تهران در سال جاری به بهره‌‌برداری می‌‌‌رسد و مابقی در سال آینده راه‌‌‌اندازی خواهد شد که این می‌‌‌تواند در بخش آلودگی هوا این کلان شهر کمک بسزایی کنند.

شهردار تهران اضافه کرد: در حال حاضر ۷۷ واگن قطار برای خطوط مترو در گمرگ بندرعباس وجود دارد که به زودی ترخیص خواهد شد و به ناوگان مترو می‌‌پیوندد. ما قصد داریم با گسترش هرچه بیشتر مترو به پاکسازی هوای پاک تهران کمک کنیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن