سهام بزرگ ترین غول صنعت مخابراتی ژاپن، به شدت سقوط کرده است. این نخستین باری است که سهام سافت بانک تا این حد بی ارزش می شود.

نگرانی مدیران سافت بانک از تبعات پرونده جمال خاشقچی بسیار منطقی به نظر می رسد، چرا که عربستان سعودی یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاران سافت بانک است و در نتیجه ارزش سهام سافت بانک نیز متاثر از حوادث کنسولگری عربستان در ترکیه روندی نزولی دارد.

در پایان روز بازار معاملاتی در توکیو، سافت بانک سقوط سهام خود را با ۷.۲۷ درصد کاهش ثبت کرد. این شرکت که چشم انداز تکنولوژی جهانی را با سرمایه گذاری در شرکت هایی مانند اپراتورهای فضایی WeWork، تجارت الکترونیکی هندی Flipkart و غول های حمل و نقل مثل اوبر، گرب و اولا می بیند باید آماده باشد که در سایه همکاری با عربستان سعودی درجاتی از سقوط را تجربه کند.

بسیاری از تحلیلگران ارشد بازار سهام معتقدند به زودی شرکت های بی شماری تحت تاثیر رفتارهای عربستان با سقوط سهام رو به رو می شوند.

 یکی دیگر از ضرباتی که ماجرای جمال خاشقچی به عربستان و سافت بانک زد، تعلیق پروژه نئوم بود؛ پروژه شهر هوشمند عربستان که بسیاری از سیاست گذاران آن را مدیران غول های سیلیکون ولی تشکیل می دادند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.