حشمت الله فلاحت پیشه با تاکید بر این که نمی‌توان اقتصاد را با عوام فریبی دنبال کرد، گفت: اقتصاد را می‌توان همچون ترافیک تعبیر کرد که مقوله‌های خاص خود را دارد. ممکن است بیمار در ترافیک گرفتار شود ولی کسی نمی‌تواند به راحتی آن ترافیک را بر هم زده تا بیمار به بیمارستان برسد. اقتصاد هم همین شرایط را دارد و باید برای آن راهکار مناسب اندیشید.

وی افزود: در این بین تصویب CFT  یکسری روزنه‌ها به وجود می‌آورد که دشمنان می‌خواستند آن را ببندند، مجلس این لایحه را تصویب کرد تا بتوان از این روزنه‌ها استفاده کنیم چون تجربه به ما نشان داد کارکردن با نهادهای بین‌المللی همچون شورای امنیت، آژانس و لاهه فایده داشته و نتیجه‌ مثبت گرفتیم. معتقدیم این لایحه هم زمینه را برای دیپلمات‌ها فراهم می‌کند تا با آن دسته از کشورهایی که نمی‌خواهند در درون چارچوب تحریم‌های آمریکا کار کنند، فعالیت‌شان را با ما پیش ببرند.

فلاحت پیشه تاکید کرد:‌ از طرف دیگر  این کنوانسیون برای مقابله با تامین مالی تروریسم است، ما با الحاق به آن فریادمان بلندتر می‌شود. خیلی از کشورهایی که از گروههای تروریستی حمایت می‌کنند دستشان به خون مردم ایران و مسلمانان آلوده است. ما می‌توانیم از این موضوع با پیوستن به این کنوانسیون استفاده کنیم.

وی در مورد این که آیا با تصویب CFT می توان انتظار گشایش اقتصاد را داشت، گفت:‌ با تصویب نهایی و اجرای این لایحه می‌توان استفاده‌های لازم را در حوزه اقتصادی برد و منعی برای ما در عرصه‌ی بین‌الملل به وجود نمی آید.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان یاد آور شد: مجلس تبصره‌ای را در لایحهCFT آورده است که اگر ما در لیست سیاه FATF قرار گیریم به هیچ وجه اسناد را نمی‌دهیم. البته ما اکنون در لیست سیاه نیستیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.