هشدار جدی وزیر صنعت به بانک ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۰۰۱۸ سایت خوان

مهر : وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه امروز کشور در شرایط عادی قرار ندارد، گفت: دولت با گران فروشی و اجحاف در حق مردم مخالف است.

محمد شریعتمداری بعدازظهر جمعه در نشست با فعالان تولید و صنعت که در سالن اجتماعات فرمانداری لنگرود برگزار شد، اظهارکرد: ۵۲ هزار واحد تولیدی در کشور در حال تأسیس است.

وی با اشاره به افزایش سرمایه درگردش واحدهای تولیدی، افزود: حیات واحدهای تولیدی به وجود سرمایه درگردش بستگی دارد به همین منظور سرمایه در گردش این واحدها افزایش می یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با تأکید براینکه دولت با گران فروشی و همچنین احتکار و اجحاف و فشار بر مردم مخالف است، گفت: متاسفانه کشور امروز از نظر اقتصادی در شرایط عادی نبوده و در این زمان نیازمند حضور، اتحاد و هم افزایی همگان هستیم.

وی ضمن هشدار به بانک ها برای در اختیار قرار دادن سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، خاطرنشان کرد: در صورت عدم اجرایی شدن این کار از سوی بانک ها وزارت صنعت خود ورود خواهد کرد.

شریعتمداری در ادامه با اشاره به لزوم اخذ مالیات، تصریح کرد: کشور باید از طریق دریافت مالیات اداره شود و هر کسی بیشتر مصرف می کند باید بیشتر مالیات پرداخت کند.

وی با بیان اینکه دشمنان تحریم ها علیه نظام مقدس اسلامی را آغاز کرده اند، افزود: این تحریم ها و فشار در برابر توانایی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران نمی تواند کاری بکند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تلاش مسئولان برای حل مشکلات موجود و بهبود وضعیت معیشت مردم، گفت: نباید بذر ناامیدی و یاس در جامعه کاشته شود.

وی در ادامه به وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی استان گیلان نیز اشاره و از بهره برداری از ۷۰ واحد تولیدی طی پنج ماهه گذشته در این استان خبرداد و گفت: در حال حاضر هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در حوزه های مختلف در گیلان در حال اجرا است.

شریعتمداری همچنین به بازدیدهای خود از واحدهای تولیدی و صنعتی استان طی دیروز و امروز اشاره و تصریح کرد: گزارشات این واحدها دریافت شده و تلاش می شود تا مشکلات برطرف شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن