اجرت مصنوعلات طلا چقدر است؟
مسعود یزدانی در گفتوگو با خبرآنلاین با بیان اینکه صنف طلا و جواهر از نوسان قیمتی طلا نفعی نمیبرند، گفت: همکاران صنف طلا و جواهر با توجه به نوسان بازار ارز و رکود موجود در بازار ۴ ماه است که متضرر شدهاند و قدرت کسبوکار از آنان گرفته شده است.
وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای اهالی این صنف و صنعت طی سالیان اخیر، افزود: یکی از مهمترین معضلات این صنف، مشکل مالیات بر ارزش افزوده است که باعث تشدید رکود و تعطیلی بسیاری از واحدها و کارگاههای تولیدی ما شده است.
نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: دغدغه اصلی این صنف و صنعت در موضوع مالیات برارزش افزوده دغدغه مصرف کننده است؛ چراکه مالیات برارزش افزوده را خریدار طلا پرداخت میکند، نه طلاوجواهرفروش و همکاران ما این مالیات را طبق قانون از مردم میگیرد و به دولت میدهد.
یزدانی عنوان کرد: برخی از همکاران ما برای اینکه بتوانند امرار معاش کنند، در هر دوره مالیاتی خودشان ارزش افزوده را به حساب سازمان امور مالیاتی میریزند، ولی از مشتری این مالیات را دریافت نمیکنند، بنابراین همه تلاش اهالی این صنف برای اصلاح این قانون به نفع مشتری است که در نهایت باعث رونق اقتصادی این صنعت نیز میشود.
وی با اعلام اینکه در جنگ اقتصادی، اصناف و بازاریان و این صنعت در خط مقدم کارزار قرار دارند، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی را باید از طریق مسایل کارشناسی و منطقی حل کرد، که اگر بدون مشاوره با اهل فن و خبرگان هر صنفی قانونی وضع شود، آن قانون نتیجه عکس میدهد.
پتانسیل صادراتی صنعت طلا و جواهر
نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران، مشکلات گمرکی را از دیگر معضلات صنف طلا و جواهر برشمرد و گفت: اگر زیرساختهای صادراتی این صنعت فراهم و معضلات آن برطرف شود، ما هم در زمینه اشتغالزایی و ارزآوری میتوانیم به دولت کمک کنیم و در زمان تحریم این امکان فراهم میشود که درآمد دولت افزایش یابد، چراکه این صنعت نشان داده که در زمان تحریم و فشار اقتصادی میتواند موفق عمل کند.
این فعال صنفی ظرفیتهای صادراتی برای صنعت طلا و جواهر بسیار بالا عنوان کرد و افزود: با قوانین جدید بانک مرکزی و حذف مالیات و عوارض از ورود شمش طلا امیدواری های زیادی برای رشد و توسعه صادراتی صنعت طلا و جواهر در کشور فراهم شده است، به شرط آنکه مدت ترخیص شمش طلا در گمرک به حداقل رسیده و تولیدکنندگان طلا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن از طلای وارد شده به کشور مصنوعات باکیفیت عرضه و در حداقل زمان بتوانند صادر کنند.
اجرت مصنوعلات طلا زیر ۱۰ درصد است
یزدانی با بیان اینکه 90 درصد اجرت های تولید مصنوعات پایین تر از 10درصد است، گفت: در برخی از محافل و برنامه های تلویزیونی عنوان شده که کارمزد مصنوعات طلا ۳۰ درصد است که اصلا این مساله واقعیت ندارد. شاید استثنایی در این موارد باشد، ولی فراگیر نیست و متوسط اجرت ها بین ۳ تا ۱۰ درصد است.
نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار امیدواری کرد: مجلس و نماینگان مردم هرچه سریعتر اصلاح قانون مالیات برارزش افزوده را که در کمیسیون اقتصادی و مرکز پژوهشهای مجلس به جمع بندی رسیده را در صحن علنی مورد بررسی قرار داده و به تصویب برساند تا هم حقوق مصرف کننده و خریداران طلا حفظ شود و هم صنعت طلا و جواهر کشور که میتواند یکی از صنایع پایه ای کشور باشد، به شکوفایی و رشد دست یابد.
وی در پایان از مسئولین وزارت صنعت، معدن و تجارت، ریاست گمرک، و مدیرکل بانک مرکزی و همه مسوولینی که در تولید و صادرات طلا میتوانند به این صنعت کمک کنند، خواست که موانع تولید و صادرات مصنوعات طلا را برطرف کنند تا زمینه اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور توسط این صنف و صنعت فراهم شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر