با اشاره به افزایش نرخ بلیت اتوبوس‌های بین شهری، سواری کرایه و مینی بوس‌ها اظهار داشت : از یکم خردادماه قیمت بلیت حمل و نقل عمومی بین شهری در بخش بین شهری ۲۰ درصد افزایش یافت.

وی ادامه داد: قیمت بلیت حمل و نقل عمومی بین شهری مدتی بود که ثابت مانده بود و با توجه به افزایش نرخ لوازم یدکی و لاستیک در بازار باید قیمت ها افزایش می یافت.

رییس اتحادیه تعاونی های مسافربری با اشاره به وعده دولت مبنی بر فروش لاستیک و لوازم مورد نیاز رانندگان حمل و نقل عمومی با ارز دولتی گفت: دولت این وعده را به رانندگان و صاحبان خودرو فعال در حمل و نقل عمومی بین شهری داده است که لاستیک و لوزام یدکی را با ارز دولتی به فروش برساند و توزیع کند اما نمی دانیم در عمل چقدر به این وعده خود پایبند خواهد بود.

عامری با بیان اینکه عده‌ای از این شرایط به وجود آمده در بازار و آشفتگی‌ها سوء استفاده می‌کنند، گفت: برخی در بازار به افزایش قیمت‌ها دامن می‌زنند و با احتکار برخی از لوازم و لاستیک قصد افزایش قیمت‌ها را بیش از این دارند.

وی تاکید کرد: از دولت درخواست می‌کنیم وارد کنترل بازار لوزام یدکی و لاستیک شود تا از احتکار مواد مصرفی رانندگان جلوگیری شود.

عامری همچنین درباره انتشار اخبار و تصاویری مجازی مبنی بر اینکه در ایام اعتصاب رانندگان کامیون، اتوبوس‌داران اقدام به جابه‌جایی برخی از اقلام کرده‌اند، گفت: این موضوعات صحت ندارد چراکه تنها بخش اتوبوس که امکان حمل بار را دارد جعبه بغل خودرو است که ظرفیت آن هم بسیار محدود است.

 رییس اتحادیه تعاونی‌های مسافربری با بیان اینکه جعبه بغل اتوبوس امکان حمل بارهای مسافران را دارد، گفت: ظرفیت این جعبه چه از نظر وزن چه از نظر فضا محدود است بنابراین حتی بار یک وانت هم در این فضا جای نمی‌گیرد و قطعا امکان حمل بارهای کامیونی از طریق اتوبوس وجود ندارد.  

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.