در این نظرسنجی مشخص شده که از نظر افراد ساعت کار کمتر، دلیل بهبود وضعیت زندگی یا شادبودن آنها نیست، بلکه افرادی که تعادل بین کار و زندگی‌شان به نحو بهتری برقرار است، شادتر هستند. آنها لزوما ساعات کمتری کار نمی‌کنند، این کیفیت زندگی خارج از کار است که به نظر می‌رسد افراد را خوشحال‌تر می‌کند.

10. مالت: جایی که مهاجرانی که تمام‌وقت کار می‌کنند (حدود 43/9 ساعت در هفته) ، کمتر از میانگین جهانی (44/3 ساعت در هفته) است. بسیاری از مهاجران در این کشور گزارش دادند که درآمد قابل ملاحظه‌ای دارند به طوری که به‌اندازه کافی برای پوشش همه چیز کفایت می‌کند.

۹. عمان: ۴۳/۵ ساعت در هفته. در حالی که اکثر مهاجران راضی هستند.

۸. هلند: ۴۲ ساعت در هفته. اکثر مهاجران گزارش دادند که به‌خصوص با رشد اقتصادی و بازار کار در کشور خوشحال هستند. یک مهاجر گفت: «زندگی بدون دردسر و بسیار آرامی داریم».

۷. کاستاریکا: ۴۴/۳ ساعت در هفته.

۶. سوئد: ۳/۴۲ ساعت در هفته. اکثر پاسخ‌دهندگان در اینجا با چشم‌انداز، امنیت و فرصت‌هایی که در دسترس است، خوشحال‌اند.

۵. نیوزیلند: ۳/۴۲ ساعت در هفته. اکثر مهاجران با هدف زندگی بهتر به این کشور آمده‌اند و صاحب «سبک زندگی معمولی و دوستانه» شده‌اند.

۴. جمهوری چک: ۹/ ۴۴ ساعت در هفته، طولانی‌ترین ساعت کاری را در بین این ۱۰ کشور دارد، با وجود این، مردم از کیفیت زندگی در اینجا لذت می‌برند.

۳. نروژ: ۹/۴۲ ساعت در هفته.

۲. بحرین: ۹/۴۲ ساعت در هفته. اکثر پاسخ‌دهندگان در اینجا با مشاغل خود و همچنین زندگی فراتر از انتظاری روبه‌رو شده‌اند.

این کشور عربی در فهرست کشورهایی با بهترین چشم‌اندازهای حرفه‌ای برای زنان و مکان‌های خوشایند جهان شناخته‌ شده است.

۱. دانمارک: ۷/۳۹ ساعت در هفته، کوتاه‌ترین هفته کاری در این فهرست.

طبق این نظرسنجی هنگ‌کنگ، یونان، ایتالیا، کویت و ژاپن به عنوان کشورهایی دارای بدترین تعادل بین کار و زندگی در جهان هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.