تمهیدات اورژانس برای راهپیمایی ۲۲ بهمن

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۵۲۴۹۸ سایت خوان

ايسنا : سرپرست سازمان اورژانس از آمادگی کامل اورژانس کشور برای پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور خبر داد.

پیر حسین کولیوند در این باره گفت: ۳۴ بالگرد اورژانس هوایی، ۶۳ اتوبوس آمبولانس، ۲۷۰ موتورلانس، ۴۶۵۰ آمبولانس و ۱۴ هزار تکنسین اورژانس راهپیمایی ۲۲ بهمن را در سراسر کشور پوشش خواهند داد.

 

سرپرست سازمان اورژانس کشور افزود: اتوبوس آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ ضمن آمادگی برای انتقال حجم انبوه مصدومین و بیماران به مراکز درمانی، به عنوان درمانگاه سرپایی نیز استفاده می‌شوند.

 

براساس گزارش وبدا، دکتر کولیوند در ادامه گفت: این حجم نیروها، خارج از نیروهای شیفت در پایگاههای اورژانس بوده و سایر نیروهای غیر شیفت و غیر مستقر در مسیر راهپیمایی نیز در این مراسم باشکوه حضور خواهند داشت و در صورت نیاز به مردم خدمات لازم را ارایه خواهند داد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن