فولادگر: نمیشود که صداوسیما مدام سانسور کند
حجت الاسلام سید محسن محمودی از تغییر زمان تجمع محکومیت فتنه گران در شهر تهران خبر داد و افزود: بنا بر این است که جهت محکومیت تحرکات ضد انقلاب طی روزهای آینده حماسه باشکوهی خلق شود و از سوی دیگر جمع زیادی از مومنین و شهروندان انقلابی تهران خواستار تعیین روز دیگری غیر از جمعه برای حضور حداکثری گروه ها، تشکل ها و آحاد مردم بودند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اضافه کرد: به این دلایل و نیز انتخاب مکان مناسبی برای برگزاری تظاهرات محکومیت فتنه گران، لذا تظاهرات شهر تهران بعد از نماز جمعه برگزار نخواهد شد.
محمودی گفت: البته تظاهرات شهرستان های استان تهران در روز جمعه و بعد از اقامه نماز جمعه طبق اعلام قبلی برگزار می شود و تغییر زمان تظاهرات، تنها مختص شهر تهران است.
بر شاخه نشسته و بن می برند
همچنین ایسنا نوشت: فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران درباره بستر بروز اعتراضات اخیر مردمی اظهار کرد: انباشت مشکلات اقتصادی، معیشتی و رفاهی که ریشه در سالیان گذشته دارد و همچنین عدم توجه به برخی نیازهای مشروع مدنی، اجتماعی و رفتارهای ناشایست و برخوردهای غیرکارشناسانه و بعضا دخالتهای غیر متخصصین در این امور، روح و روان جامعه را خسته کرده است.
وی افزود: متاسفانه در این میان، برخی جریانات نیز بهجای کمک به جامعه و دولت، با اینکه انتخابات و رقابت های انتخاباتی ماه هاست که به پایان رسیده، با نقدهای غیر منصفانه، نیش دار و هدفدار - مانند فردی که بر شاخه نشسته و شاخه را از بُن می برد- همصدا و هم آوا با معاندین در القای روح یاس و ناامیدی و افسردگی به جامعه، مردم و به ویژه جوانان همراهی کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: از طرفی دیگر نیز برخی از مسئولین در پاسخ گویی به موقع به سوالات و خواست های به حق مردم کوتاهی و غفلت نمودند که مجموع این شرایط، انتقاداتی را به همراه داشت.
ذوالقدر تاکید کرد: به استناد قانون اساسی و اصل ٢٧ آن، مردم اجازه بیان آزاد انتقادات که مخل نظم و امنیت عمومی نباشد را دارند و هیچ محدودیتی برای نقد خیرخواهانه و منصفانه وجود ندارد.
این عضو فراکسیون امید مجلس درباره تاثیر فقدان احزاب و تشکلهای صنفی و کارگری در این حوادث، تصریح کرد: در کشور ما به دلیل نبود احزاب و تشکل های سازمان یافته و رسمی، رقابت های سیاسی بین افراد و نه احزاب که دارای برنامه های مشخص باشند شکل گرفته و لذا در عرصه رقابت فردی بعضا وعده هایی مطرح میشود که تا مسیر تحقق فاصله زیادی دارند.
ذوالقدر همچنین درباره راهکار برون رفت از این شرایط و جلب اعتماد مردم به نظام گفت: مقامات و مسئولین کشور أعم از لشکری و کشوری باید با فراهم کردن لوازم و امکانات لازم و به رسمیت شناختن مطالبات به حق مردم و آزادی های مشروع فردی و اجتماعی، با سیاست مدارا و سعه صدر، مطالبات و خواست های به حق مردم را مورد توجه قرار دهند و اجازه هدر رفتن سرمایه های کشور را ندهند.
اعتراضات منحرف و از دست سیاسیون خارج شد
نامه نیوز نیز نوشت: حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: نا آرامی های روزهای اخیر بحث جناحی نیست اگرچه آن اعتراض ها در ابتدا سیاسی بود اما در ادامه به مسیر ساختارشکنی منحرف و از دست سیاسیون هم خارج شد .
وی تصریح کرد: بحث اصلی اینجاست که می بایست حساب مردمی را که مشکل و انتقاد دارند را از حساب دشمنان این نظام و افراد ضدانقلاب جدا کنیم. بایستی تجمعات صنفی به این مسیر کشیده نشود. آقای رئیس جمهور هم طی روزهای گذشته در سخنان خود به این موضوع اشاره کردند. انتظار ماهم از خود دولت است؛ دولت بایستی بستری را فراهم نمیاید این تجمعات صنفی در مسیر قانونی خود قرار بگیرد و حرف شان شنیده بشود.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه افزود: تشکل های مدنی بسیاری در کشور داریم از شوراهای اسلامی شهر و روستا گرفته تا تشکل های مردم نهاد و سمن ها؛ همه اینها جاهایی است که اعتراضات می تواند مسیر قانونی را طی کند.
فولادگر تأکید کرد: دولت هم که می گوید باید شرایط را برای شنیدن حرف مردم محیا کنیم. خود دولت هم بستری را ایجاد کند برای شنیدن صحبت های مردم و عزمی جدی برای حل مشکلات داشته باشد.
فولادگر در خصوص ارزیابی خود از نقش صدا و سیما را در غیاب شبکه های اجتماعی که در شرایط فعلی مسدود هستند، اظهار داشت: صدا و سیما بایستی بتواند یک نقش خوبی ایفاد کند؛ بلاخره رسانه ملی است. بایستی به گونه ای رفتار کند که هم مردم احساس کنند مسائل به درستی بیان می شود و هم اینکه یک نهاد حاکمیتی است. در صدا و سیما نمی توان همه مسائل را عریان و شفاف بیان کرد ولی اینکه همه چیز را سانسور کنند هم نمی شود. بایستی مشکلات بیان شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر