رییس سازمان انرژی اتمی به تماشای کدام تئاتر نشست؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۱۱۰۱ سایت خوان

دکتر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی شامگاه ۱۶ آبان ماه به تماشای تئاتر «شوایک» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی نشست.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، در این اجرا؛ مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی و پیمان شریعتی رئیس مجموعه تئاتر شهر هم دکتر صالحی را همراهی می‌کردند.

دکتر صالحی در پایان این اجرا با حضور در پشت صحنه نمایش با کارگردان ، بازیگران و عوامل این نمایش دیدار کرد.

«شوایک، سرباز ساده دل» اقتباسی آزاد از رمانی به همین نام، اثر یاروسلاو هاشک؛ که روایتگر مرد سگ چرانی است که به جنگ جهانی اول دعوت می‌شود. او که قبلاً بخاطر سفاهت از سربازی معاف شده، تصمیم می‌گیرد از وقوع جنگ جلوگیری کند.

فرهاد آئیش، مهران رنجبر، حامد کمیلی، کتانه افشاری، امیذرحسین رستمی و بهناز نازی از جمله بازیگران این پروژه نمایشی است که نورالدین حیدری‌ماهر مجری طرح آن هست.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن