«برایان آزگود» در گزارش ۱۷نوامبر در الجزیره نوشت، اما پس از پیروزی چشمگیر در انتخابات، ترامپ در حال آماده شدن برای بازگشت به کاخ سفید با جمعی از چهره‌های سرسخت طرفدار اسرائیل در حزب جمهوری‌خواه است. درحالی‌که برخی از منتقدان گمان می‌کردند که ترامپ از سیاست خارجی جنگ‌طلبانه فاصله خواهد گرفت، اما انتخاب‌های او برای پست‌های کلیدی دولت و کابینه نشان می‌دهد که - هر تغییری که در دوره دوم ریاست‌جمهوری او رخ دهد - احتمالا گسست از اسرائیل در میان آنها نخواهد بود. تعدادی از نامزدهای ترامپ نه تنها از ادامه کمک‌های نظامی و دیپلماتیک ایالات متحده به اسرائیل حمایت می‌کنند، بلکه نظرات و اهداف ملی‌گرایان افراطی اسرائیل را نیز منعکس می‌کنند که از گسترش شهرک‌های غیرقانونی اسرائیل در خاک فلسطین حمایت می‌کنند. در عین حال، جنگ در غزه همچنان منجر به تلفات غیرنظامیان می‌شود و حداقل ۴۳هزار و ۷۹۹نفر از زمان آغاز درگیری در اکتبر۲۰۲۳ جان خود را از دست داده‌اند. گزارش اخیر کمیته ویژه سازمان ملل نشان می‌دهد که روش‌های اسرائیل در این منطقه تحت محاصره «با نسل‌کشی منطبق است». منتخبان بلندپایه ترامپ درباره مناقشه ادامه‌دار در خاورمیانه چه گفته‌اند؟ در اینجا تعدادی از نامزدهای او آورده شده‌اند.

مارکو روبیو،نامزد وزارت امور خارجه

سناتور مارکو روبیو از فلوریدا که یک «باز» [تندرو] قدیمی در سیاست خارجی است، در تمام دوران فعالیت سیاسی خود از حامیان قوی اسرائیل بوده است.

۲۶فوریه۲۰۱۶: روبیو در سال۲۰۱۶ با انبوهی از نامزدهای جمهوری‌خواه از جمله ترامپ، برای ریاست‌جمهوری رقابت کرد. در مناظره مقدماتی جمهوری‌خواهان در هوستون، تگزاس او تاکید کرد که «قاطعانه در کنار اسرائیل خواهد ایستاد» و از موضع خود برای ایجاد تضاد با ترامپ استفاده کرد. روبیو گفت: «نمی‌دانم دونالد این را متوجه شده است یا نه. مطمئن هستم که این قصد او نیست. اما موضعی که تو اتخاذ کردی موضعی ضد اسرائیلی است. دلیلش این است: زیرا شما نمی‌توانید یک میانجی‌گر صادق در اختلاف بین دو طرفی باشید که در آن یکی از طرفین دائما با سوء‌نیت عمل می‌کند.» روبیو با مخاطب قرار دادن فلسطینیان گفت: «آنها به فرزندان چهار ساله خود می‌آموزند که کشتن یهودیان امری باشکوه است. حماس به‌طور مداوم راکت پرتاب می‌کند. نکته نهایی این است که توافق بین اسرائیل و فلسطینی‌ها - با توجه به ترکیب فعلی فلسطینی‌ها- ممکن نیست.»

۹اکتبر۲۰۲۳: روبیو به حملات ۷اکتبر در جنوب اسرائیل واکنش نشان داد و خواستار پاسخ نظامی قاطع شد. او گفت: «اسرائیل چاره‌ای ندارد جز اینکه به دنبال ریشه کنی کامل حماس در غزه باشد. هیچ راه‌حل دیپلماتیک یا «پاسخ سنجیده‌ای» دردسترس نیست.»

نوامبر۲۰۲۴: روبیو در مواجهه با فعالان گروه ضد جنگ «Code Pink» به سوالاتی درباره اینکه آیا از آتش بس در غزه حمایت می‌کند یا خیر پاسخ داد. او گفت: «داری فیلم می‌گیری؟ من از شما بچه‌ها می‌خواهم که این را بفهمید. من از آنها [اسرائیل] می‌خواهم که هر عنصر حماس را که به دستشان می‌رسد، نابود کنند.»

پیت هگزت، نامزد وزارت دفاع

پیت هگزت، مجری فاکس‌نیوز، کهنه سرباز ارتش ایالات متحده که به عراق و افغانستان اعزام شده بود، به‌عنوان هدایتگر وزارت دفاع انتخاب شد. اگر هگزت تایید شود، فقط خود رئیس‌جمهور اختیار بیشتری بر نیروهای مسلح خواهد داشت.

۱۴سپتامبر۲۰۱۶: هگزت در مصاحبه‌ای با مطبوعات یهودی توضیح داد که او به‌عنوان یک «باپتیست» بزرگ شده است و تا زمانی که به کالج رفت هرگز با یک یهودی ملاقات نکرده بود. اما او نظام آموزش عالی را به گسترش «بذرهای یهودستیزی» متهم کرد. هگزت گفت: «ما باید تمایل بیشتری داشته باشیم که به‌طور علنی درباره اسرائیل در میان شهروندانی صحبت کنیم که به آن به‌عنوان یک امر انتزاعی فکر می‌کنند و واقعا تهدید وجودی‌اش را درک نمی‌کنند.» او گفت: «این سرزمین...سرزمین قوم برگزیده خداست.»

فوریه۲۰۱۸: هگزت در سخنرانی در «کنفرانس آروتز شوا» در قدس اشغالی، متعهد شد که به «مبارزه با اخبار جعلی درباره درگیری اعراب و اسرائیل» ادامه دهد. او گفت: «اگر امروز روی زمین قدم بزنید، متوجه می‌شوید که چیزی به نام راه‌حل دو دولتی وجود ندارد.»

مه۲۰۱۸: هگزت در صحبت با مجریان در برنامه تلویزیونی «فاکس‌اند فرندز»، گویا تعداد شهدای فلسطینی در تظاهرات «راهپیمایی بزرگ بازگشت» را نادیده گرفته است و به جای انتقاد از اسرائیل، به فلسطینیان تاخت. هگزت وقتی با این احتمال مواجه شد که تک‌تیراندازهای اسرائیلی به سمت «افراد بی‌گناه» از جمله کودکان شلیک کرده‌اند، شانه بالا انداخت.

مایک هاکبی، نامزد سفارت آمریکا در اسرائیل

مایک هاکبی، فرماندار سابق آرکانزاس که در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۶ برای کسب ریاست‌جمهوری ناموفق بود، یک مسیحی انجیلی و حامی قوی «اسرائیل بزرگ» است، اصطلاحی که اغلب برای توصیف طرح پیشنهادی اسرائیل برای الحاق سرزمین فلسطین به‌کار می‌رود.

اوایل سال۲۰۰۸: هاکبی در یکی از کمپین‌های انتخاباتی خود در اولین رقابت برای ریاست‌جمهوری، استدلال کرد که فلسطینی بودن یک هویت ساختگی است.

۳۱مه۲۰۱۵: هاکبی در سخنرانی در کنسرت «روز اسرائیل»، اولین سفر خود به اسرائیل در سال۱۹۷۳ را مورد اشاره قرار داد و افزود که اسرائیل «دوست بهتری در ایالات متحده» غیر از او [خود هاکبی] ندارد و ادعاهای فلسطینیان درباره قدس اشغالی را رد کرد.

۱۸اوت۲۰۱۵: وی طی یک کنفرانس خبری در شهرک غیرقانونی اسرائیلی «شیلو»، دیدگاهی را درباره اسرائیل که شامل کرانه باختری اشغالی می‌شد، تایید کرد و این منطقه را با نام کتاب مقدس «یهوده و سامره» نامید.

۲۹فوریه۲۰۲۴: هاکبی به «انجمن بین‌المللی مسیحیان و یهودیان» گفت که پس از حملات ۷اکتبر به جنوب اسرائیل احساساتش به غلیان آمده است. وی همچنین شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری را به‌عنوان تحقق پیشگویی کتاب مقدس توصیف کرد.