شماره روزنامه ۶۶۱۶
|

«دنیای‌اقتصاد» قیمت‌های مصوب خودروهای وارداتی را بررسی می‌کند

بازار خودرو در سال‌های اخیر بارها با جهش قیمت روبه‌رو شده، اما آنچه امروز در این بازار رخ داده، صرفا ادامه روند تورمی سال‌های گذشته نیست، بلکه از تغییر در مرزهای قیمتی خودرو حکایت دارد.

دنیای‌اقتصاد: بررسی قیمتی بهای انواع خودروهای داخلی حکایت از ورود این بازار به مسیر نزولی با شیب ملایم دارد. بازدهی یک هفته‌ای بازار خودرو (۲۷ تیر تا سوم مردادماه) به‌طور میانگین ۲.۵درصد افت داشته است؛ در این بین تنها یک خودرو یعنی پژو۲۰۷ معمولی بیش از ۱۰۰‌میلیون تومان کاهش بها را نشان می‌دهد و…

اخبار خودرو روزنامه شماره ۶۶۱۶

    یکشنبه، ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
  • «دنیای‌اقتصاد» قیمت‌های مصوب خودروهای وارداتی را بررسی می‌کند

    روزنامه شماره ۶۶۱۶

     شیفت‌ میلیاردی بازار خودرو

    بازار خودرو در سال‌های اخیر بارها با جهش قیمت روبه‌رو شده، اما آنچه امروز در این بازار رخ داده، صرفا ادامه روند تورمی سال‌های گذشته نیست، بلکه از تغییر در مرزهای قیمتی خودرو حکایت دارد.
  • افت محدود قیمت در بازار خودروهای داخلی

    دنیای‌اقتصاد: بررسی قیمتی بهای انواع خودروهای داخلی حکایت از ورود این بازار به مسیر نزولی با شیب ملایم دارد. بازدهی یک هفته‌ای بازار خودرو (۲۷ تیر تا سوم مردادماه) به‌طور میانگین ۲.۵درصد افت داشته است؛ در این بین تنها یک خودرو یعنی پژو۲۰۷ معمولی بیش از ۱۰۰‌میلیون تومان کاهش بها را نشان می‌دهد و کاهش قیمت بقیه خودروهای بررسی‌شده کمتر از این رقم بوده است. به نظر می‌رسد محرک اصلی روند کاهشی قیمت‌ها در بازار خودروهای داخلی افت محدود نرخ دلار بوده است.
  • فورد فراخوان داد

    ایسنا: شرکت خودروسازی فوردموتورز، برای بیش از ۵۶۵هزار دستگاه خودرو در آمریکا به‌دلیل خطر آتش‌سوزی در محفظه موتور، فراخوان داد. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها در آمریکا اعلام کرد: دلیل فراخوان این تعداد از خودرو می‌تواند آسیب‌دیدگی و اتصال سیم‌کشی محفظه موتور باشد. این فراخوان شامل برخی از خودروهای «برونکو» و «برونکو رپتور» مدل‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۶ می‌شود. در ضمن، نهاد نظارتی ایمنی خودرو اعلام کرد: اتصال کوتاه در محفظه موتور می‌تواند باعث ایجاد گرما یا جرقه شود و خطر آتش‌سوزی را افزایش دهد. بر اساس گزارش رویترز، سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا همچنین خبر داد که قرار است در جریان این فراخوان نمایندگی‌های فروش، پوشش محافظی را به‌صورت رایگان روی سیم‌کشی نصب کنند.
  • پیش‌بینی افت رشد درآمد در فولکس‌واگن

    ایسنا: فولکس‌واگن اعلام کرد که با نزدیک‌شدن به مرحله اجرای طرح‌های تجدیدساختار، دیگر انتظار رشد درآمد برای سال جاری را ندارد. این شرکت ضمن کنار گذاشتن پیش‌بینی‌های قبلی خود، بسترسازی برای یک بازنگری بنیادین را آغاز کرده است تا از این طریق، در برابر تعرفه‌های سنگین وارداتی و رقابت فزاینده خودروهای چینی محافظت شود.
  • استارت پایان همکاری ویمو با اوبر

    دنیای اقتصاد: ویمو (Waymo)، زیرمجموعه شرکت آلفابت، به‌دلیل تیره شدن روابط با اوبر، در حال بررسی تصمیم برای پایان دادن به همکاری خود با این شرکت است.
  • دردسر غیرمنتظره برای مرسدس‌بنز

    ایسنا: کمیته بازرگانی سنای آمریکا لایحه‌ای دوحزبی را تصویب کرد که هدف آن تشدید محدودیت‌های دولت آمریکا علیه خودروسازان چینی است. این لایحه که برای جلوگیری از نفوذ چین به بازار خودروهای سبک آمریکا طراحی شده، اکنون می‌تواند به‌طور غیرمستقیم مانع از فروش خودروهای مرسدس‌بنز در این کشور شود.
۱