مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: در کنار اینها ما خودروهای برقی را هم داریم که به‌زودی وارد خواهند شد. شهرداری تهران با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل شرکت‌های خودروساز داخلی، تفاهم‌نامه‌ای را با وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد کرد که ذیل این توافق‌نامه، سازمان تاکسیرانی موافقت‌نامه‌هایی را با ۵ شرکت خودروساز داخلی منعقد کرد و تا به امروز موافقت‌نامه‌ها برای ۱۰هزار دستگاه خودروی وارداتی برقی امضا شده است. به گفته مالکی، فراخوان اولین بخش از این خودروهای برقی در سایت سازمان منتشر شده و هزار دستگاه هم اکنون در شهر تهران وارد شده‌اند و با صدور پلاک تاکسی برای ۲۰۰ دستگاه از این خودروها، هم اکنون در سطح شهر در حال خدمات‌رسانی هستند. وی افزود: خوشبختانه این تاکسی‌ها به صورت گردشی ویژه در سطح شهر در بخش‌های پرتراکم، پر‌ازدحام، دارای آلاینده و نقاط پرتردد نیازمند به خدمات ویژه مانند فرودگاه‌ها و راه‌آهن در حال فعالیت هستند. زیرساخت‌های شارژ هم در ۶ نقطه از سطح شهر برای این عزیزان مهیا شده، خدمات پس از فروش به ازای هر ۳۰۰دستگاه خودرو در حال حاضر در سطح شهر دایر است و هیچ‌گونه دغدغه‌ای از این بابت وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تا پایان سال، ۹۰۰ ایستگاه شارژ خودروی دیگر اضافه خواهد شد و با این تعداد بیش از ۴۰هزار دستگاه خودروی برقی را به‌راحتی می‌توانیم پوشش بدهیم . وی ادامه داد: حرکت به سمت خودروهای برقی، گامی در مسیر هوای پاک محسوب می‌شود و یک دغدغه جدی در تمام کلان شهرهاست.

مالکی با اشاره به نوسازی بیش از ۴۰هزار دستگاه خودرو تا پایان امسال گفت: با توجه به توافق‌نامه‌هایی که با وزارت صمت داشتیم ما شاهد نوسازی بیش از ۴۰هزار دستگاه خودرو خواهیم بود و تا پایان ۱۴۰۳ این مهم محقق خواهد شد. وی اعلام کرد: برای اولین بار در سازمان تاکسیرانی ما وام‌هایی را برای تعمیرات خودرو می‌دهیم؛ بسیاری از تاکسی‌ها در تهران وجود دارند که نواقصی در بخش‌های ایمنی فنی و آلایندگی دارند؛ اما هنوز مشمول طرح نوسازی نمی‌شوند چون باید خودرو به سن فرسودگی ۱۲ سال برسد.

بر اساس گزارش سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، مالکی در پایان خاطرنشان کرد: برای خودروهای برقی با توجه به توافق‌نامه‌هایی که با شرکت خودروسازی داریم، تسهیلاتی توسط شرکت خودروساز داده می‌شود؛ به عنوان مثال برای خودروی برقی که در حال حاضر در حال ثبت‌نام هستیم ۶۰۰میلیون تومان شرکت خودروساز با همین کارمزد ۸درصد به راننده تسهیلات می‌دهد.