وی با بیان اینکه «مگر قیمت مرغ، گوشت، روغن و غیره پایین می‌آید که خودرو ارزان شود» تاکید کرده قیمت خودرو در آینده روند کاهشی ندارد. معاون وزیر صمت البته این را هم گفته که اگر نرخ تورم کاهشی شود، قیمت خودرو نیز در «بازار» افت می‌کند. بنابراین وی شرط کاهش قیمت خودرو در بازار را کاهش تورم عنوان کرده است. اظهارات منطقی از چند جهت قابل بررسی است. نخست اینکه وی برعکس برخی سیاستگذاران بخش خودرو، پاسخ پوپولیستی به پرسش «قیمت خودرو چه می شود؟» نمی‌دهد و به‌اصطلاح روان‌درمانی نمی‌کند.

وی با تاکید بر واقعیت‌های اقتصادی در کشور، به‌خصوص «تورم»، نگاهی منطقی به آینده قیمت خودرو در بازار دارد و حرفش این است که تا وقتی تورم افزایشی باشد، قیمت خودرو افت نمی‌کند. وی البته مشتریان را ناامید هم نکرده و تاکید می‌کند اگر نرخ تورم کاهشی شود، قیمت خودرو نیز در بازار پایین می‌آید. اظهارات منطقی نمونه‌های عینی زیادی دارد، چه آنکه طی این سال‌ها بازار خودرو تاثیرپذیری زیادی از فاکتورهای اقتصادی، به‌خصوص انتظارات تورمی و نرخ ارز، داشته است. معمولا با رشد انتظارات و نرخ ارز، قیمت خودرو هم صعود می‌کند و با افت آنها، خودرو نیز کوتاه می‌آید. بنابراین گفته‌های معاون وزیر صمت مبنی بر تناسب تورم عمومی و قیمت خودرو، با واقعیت منطبق است و نمی‌شود اولی بالا برود و دومی پایین بیاید.  

نکته دیگر در مورد اظهارات معاون وزیر صمت که البته به‌نوعی مستتر است، عدم کاهش قیمت کارخانه‌ای خودروها و حتی افزایش در آینده است. منطقی معتقد است بین تورم و قیمت خودرو ارتباط مستقیم برقرار است، ارتباطی که نه فقط در بازار بلکه در قیمت کارخانه نیز وجود دارد. بنابراین وقتی تورم و نرخ ارز افزایشی باشد، به معنای رشد هزینه تولید خودرو است و در این صورت، قیمت کارخانه‌ای خودروها نیازمند اصلاح نیز هست. در نهایت این نکته نیز در اظهارات منطقی به چشم می‌آید که بخشی از افکار عمومی و شاید حتی برخی مسوولان، ظاهرا تنها انتظار کاهش قیمت خودرو را دارند و حساسیتشان قابل‌مقایسه با روند افزایشی قیمت دیگر کالاها حتی کالاهای اساسی مانند گوشت و مرغ نیست.